Jocuri si economie

Am o viata destul de complicata. Pe langa multe ore pe care le pierd la munca de zi cu zi, am si alte obligatii pe care trebuie sa le respect pentru a face cat de mult bine pot in viata asta. Am realizat inca din perioada liceului ca singura mare realizare pe care o poti avea este aceea de a realiza ca o viata pentru sine, este o viata in definitiv pierduta. 

Multi dintre prietenii mei m-ar contrazice, altii ar spune ca actiunile mele nu denota faptul ca as cred in asta, pentru ca sunt de foarte multe ori cea mai rezervata persoana din camera si cheltui cat de putin posibil pe micile placeri de weekend. Am invatat din facultate, o perioada care inseamna pentru majoritatea oamenilor chef 80% si studii 20%, ca cea mai buna modalitate de a te opri din a cheltui tot ceea ce ai este sa gasesti o distractie ieftina si care iti ocupa mult timp. Asa ajungeam pe vremea aceea sa imi cumpar o cola la 2l si sa ma joc pe computer diferite jocuri in retea pana dimineata cand reflexele mele incetineau si ochii imi cadeau incet si sigur in gura. Anii au trecut, multitudinea de jocuri a disparut, preferintele mele s-au nisat si am ajuns sa ma joc doar jocuri cu masini. Computerul a fost inlocuit de Playstation sau tableta insa modalitatea de a salva bani a ramas asta. Nu e totul roz, nu! Atunci cand ai o relatie cu o persoana care nu este atat de mare fan al tehnologiei si a jocurilor, trebuie sa gasesti tot felul de metode pentru a castiga timp in fata LED-ului. 

Uite asa am ajuns sa promit una si alta (bineinteles, nu ieftine) jumatatii mele doar pentru a asigura acele clipe in care creierul meu suprasolicitat poate doar sa reactioneze la miscarile de pe ecran, ore in sir, pana cand somnul vine. Asadar, am ales sa fac astfel incat jumatatii mele sa nu ii lipseasca nimic din ceea ce doreste. De ce? Pentru ca merita, daca imi ofera atat de multa dragoste, fara sa astepte ceva inapoi. Din fericire, filosofia mea este impartasita si de jumatatea mea asa ca nu pot sa ma plang. Suntem niste rasfatati. Cui datoram asta? Cred ca jocurilor cu masini. De ce? Pai daca nu as fi petrecut asa de mult timp acestor jocuri cu masini, poate as fi gasit pe altcineva, nu asa de potrivit si viata mea ar fi fost cu totul alta.

Lasa-mi lacrimile si pleaca de langa mine

Nu mai vreau sa ma minti ca esti langa mine cand pana si vantul stie ca minti. Nu mai vreau sa ne jucam asa, eu sa te caut mereu, iar tu sa te ascunzi in cele mai ciudate locuri. Nu mare vreau sa cad de mii de ori, crezand ca, de fapt, stai ascuns printre florile muribunde. Tot ce vreau sa e ma lasi sa planga pana la capat si sa nu-mi iei nici macar o lacrima. Priveste-le cum se scurg din ochii mei obositi si tristi, iar apoi indeaparteaza-te incet de mine.
 
Nu, nu o sa te mai caut. Eu o promisiune pe care i-am facut-o sufletului meu. Am vorbit si cu stelele, sunt melancolice in zilele astea. Mi-au spus ca le este dor de noi. Mai tii minte, noi doi? Nici eu. Parca a trecut o vesnicie. Oricum, te rog sa pleci, dar lasa-mi , pe langa lacrimi, si amintirile cu noi dansand in ploaie. Parca simt si acum picaturile de ploaie care ne dezmierdau si devenau un intreg cu sarutul nostru.
 
Nu inteleg cum nu te-am vazut cu adevarat pana acum, cum te nu ti-am vazut adevaratul chip. Am fost prea orbita de vorbele suave pe care mi le sopteai sub clar de luna. De unde ai avut atata curaj incat sa imi faci una ca asta? Unde ti-au disparut sentimentele? Stai… ai avut macar sentimente? Stii macar ce inseamna sa iubesti? NU! Un om care iubeste nu-l trateaza pe celalalt ca pe un gunoi, nu-l calca in picioare si nu-l lasa singur atunci cand il vede distrus in mii de bucatele firave.
 
Cel mai tare doare ca am fost dezamagita de persoana care nu credeam ca ma va rani vreodata. Totul m-a lovit ca un topor, drept in inima. Inca sunt la pamant, dar incerc din rasputeri sa ma ridic. Inca ma doare si inca plang. Tradarea e sentimentul care te doboara dintr-o data si nu te mai lasa sa te ridici pana nu pui lucrurile cap la cap. Ei bine, eu inca ma lupt sa gasesc cele doua capete.
 
Pleca si lasa-mi lacrimile. Pleaca si nu te mai intoarce. Pleaca si uita-ma pentru totdeauna. Pleaca si gandeste-te ca ai ranit un suflet pur. Pleaca si te rog sa nu plangi. Pleaca la ea, pleaca cu ea, pleaca de langa ea, pleaca oriunde cu ea, dar pleaca. Nu te mai intoarce cu scuze de prisos, nu te mai intoarce cu promisiuni desarte, nu te mai intoarce mintind ca te-ai schimbat. Nu te mai intoarce din drumul pe care l-ai ales, e prea tarziu, pentru noi e deja mult prea tarziu. Lasa-mi lacrimile sa ma imbratiseze asa cum tu nu ai stiut niciodata sa o faci.

Scoala de soferi - sfaturi pentru incepatori

Increderea si gandirea pozitiva sunt cheia pentru absolvirea examenului de conducere auto. In timp ce majoritatea oamenilor se pot simti nervosi, cei care trec prin aventura scolii de soferi, sunt cei care pot ramane la fel de calmi si dupa aceasta experienta.

Daca stii ca poti fi un sofer bun, atunci nu vei avea de ce sa iti faci prea multe griji. Singura modalitate pentru a devini un sofer bun este sa te descurci bine si in practica. Asigura-te ca faci cursurile practice cu un profesor bun care iti poate oferi suport. De asemenea, ar trebui sa studiezi si materialul teoretic, astfel incat sa intelegi regulile. Va trebui sa treci oricum si testul scris, inainte de a putea obtine permisul de conducere auto.

Chiar si dupa ce ai trecut testul teoretic prin completarea de chestionare auto, ar trebui sa continui te informezi, astfel incat sa nu uiti ceea ce ai invatat. Este important sa iti amintesti toate regulile de circulatie si semnificatiile semnelor, atunci cand practici sofatul.

Iata cateva sfaturi pentru a te ajuta sa treci testul de conducere:

Ori de cate ori te afli in masina cu cineva, ca pasager, fii atent la modul in care acesta conduce. Uita-te la cum se misca rotile, observa cum schimba vitezele, iar cand se apropie de culoarea rosie a semaforului sau a semnelor de stop, acorda atentie atunci cand incepe sa incetineasca. Fiind un pasager atent, te va ajuta sa devii un sofer atent.

Cunoaste drumurile si strazile din orasul tau, cat si practicile de conducere in diverse situatii si pe diverse trasee. Poti incepe de la cele mai simple drumuri si avanseaza incet pana la cele de aglomerate.

Verifica intotdeauna pozitiile oglinzilor retrovizoare si laterale si nu uita sa semnalizezi atunci cand faci un viraj. Ia parte la ritualul de pre-conducere si practica. Asigura-te ca pasagerii poarta centura de siguranta si aminteste-ti sa o pui si pe a ta.

La un moment dat va trebui sa te aventurezi intr-o intersectie. Cand faci acest lucru, o sa ai nevoie sa inveti cum sa fuzionezi in mod corespunzator. Totodata va trebui sa acorzi o atentie sporita si altor vehicule aflate in mers. Este important sa participi la trafic in mod corespunzator.

Cu cat exersezi mai mult, cu atat mai mult nervozitatea devine mai accentuata. Daca esti nervos in ziua de testare, incearca sa ramai calm, chiar daca nu esti sigur pe tine si pe performantele tale.

Zodia Balanta

Zodia Balanta are ca si guvernator planeta Venus, ei fiind reprezentantii masculini ai acesteia. Sunt un semn de aer, drept urmare au foarte bune abilitati de comunicare, vor sa cunoasca foarte multe, iar spiritul lor gratios nu ii opreste in fata ghinionului. Din pacate au tendinte depresive in cazul in care nu le reuseste ceva si vor sa fie mereu inconjurati de oameni, de prieteni, de veselie ca sa nu cada intr-o extrema negativa.

Acesti nativi au un simt dezvoltat al esteticului si o predilectie catre arta, foarte bogata, le place tot ce tine de muzica si de creatie in general. Balanta poate sa se descurce excelent in societate si viata sa profesionala este foarte bine imbinata cu cea personala. Cel mai potrivit loc de munca pentru ei este cel ce implica resursele umane, in general comunicarea.

Cel mai mare defect al lor este tendinta de a se lasa pe-o ureche atunci cand vad ca au mai multe ghinioane sau daca vad ca ceva nu le merge bine. Cea mai mare calitatea este iubirea pentru semeni si prietenia pe care o poarta tuturor. In viata profesionala se inteleg foarte bine cu colegii de la locul de munca si in viata personala vor avea multe de castigat daca isi gasesc un partener care sa le implinseasca fanteziile.

Cum faci din ski un sport mai accesibil?

Desi ski-ul nu este – din punct de vedere financiar - un sport care poate fi practicat de oricine, exista modalitati la indemana de a face din acest sport unul mai accesibil ca si costuri. Pentru ca pana la urma vorbim despre sport, despre vacanta si relaxare mai mult decat despre fite si ambitii personale.

Iata mai jos care sunt cateva idei in acest sens:

- Romania ofera in ultimii ani variante foare bune la capitolul oferte ski locale. Poate ca nu e chiar Cortina d’Ampezzo sau Chamonix, dar in ceea ce priveste raportul calitate-pret, variant Poiana Brasov este o optiune de luat in calcul, daca vrei sa te incadrezi intr-un buget redus dar vrei totusi si calitate. Exista aici partii pentru incepatori (Drumul Rosu) dar si pentru avansati (Subteleferic) iar un ski pass nu va destabiliza bugetul. Vin tare din urma si partii precum Straja, in judetul Hunedoara, sau Transalpina Ski Resort, din judetul Valcea. Si sa nu uitam de Predeal, cu partiile Clabucet.

- In ceea ce priveste echipamentul, daca nu esti un schior infocat ci doar amator, pentru cele cateva zile de vacanta anuala cat dedici ski-ului, cred ca te poti obisnui si cu schiuri si clapari de inchiriat, iar un costum nu costa chiar o avere daca nu cauti sa tii pasul cu ultimele noutati.

- Mai ales in Poiana Brasov cazarea nu este ieftina dar exista si varianta in care te cazezi in Brasov si vii pe partie in Poiana.

- Vaneaza discounturile early booking si cu o rezervare facuta mai din timp vei salva pana la30% din costul vacantei. De asemenea si ofertele last minute iti pot oferi surprize placute.

-Nu e neaparat sa mananci la cele mai scumpe restaurante de pe langa partii. Variantele de luat masa sunt destul de diverse si in general se cam adapteaza bugetelor medii si mari.

-Evita varful de sezon.

Comparatiile nesanatoase

„Eu nu sunt asa de frumoasa ca Angelina Jolie”…„Eu nu am muschii lui Arnold Schwarzenegger”…Aud tot mai des fetitele sau baietii comparandu-se cu vedetele, cu modele si eroii lor. Inca de la varste fragede ei cauta sa atinga perfectiunea fizica, pentru ca traim intr-o societate bolnava, care pune un accent prea mare pe modul cum arati.
 
Noi, oamenii, ne nastem cu instinctul de a ne compara cu cei din jurul nostru. Acest lucru poate avea si aspecte pozitive; avem nevoie de un anumit nivel de competitie. De exemplu, cand eram in clasa a VIII-a am participat la olimpiada de istorie. Imi placea sa aflu cat mai multe despre domnitori si razboaie si am studiat mai aprofundat deoarece urma sa intru intr-o competitie. Stiam ce urmeaza: lucrarea mea avea sa fie evaluata de profesorii buni din domeniu si vroiam sa castig, sa trec la faza urmatoare. Insa, problema intervine atunci cand comparatia cu cei din jur ne face sa ne simtim inferiori sau superiori. Cand ne gandim „eu nu sunt atat de bun ca ea” sau „asta nici nu se compara cu mine” am depasit o limita. Am auzit de multe ori ca fiecare este frumos in felul sau si, sincer, niciodata nu mi-a placut aceasta exprimare. Cred ca orice persoana are un talent, un dar, ceva de oferit lumii si acest aspect trebuie dezvoltat. Atunci cand ne comparam cu cei din jur uitam de noi insine…suntem prea preocupati de ceilalti…astfel, niciodata nu vom trece la un alt stadiu, niciodata nu vom avansa. Atentia noastra este distrasa de nimicurile care ne inconjoara si uitam lucrurile cu adevarat importante.
 
Poti fi perfect intr-un domeniu, dar nu vei niciodata bun daca vei lua identitatea altcuiva. De exemplu, fiica unui om de afaceri este invitata sa vorbeasca la un post de televiziune. Raspunsul tatalui i-a uimit pe producatori. El a spus: „Nu, lasati-o in pace. Nu voi lasa ca sistemul sa o inghita si sa inceapa sa se compare cu tatal sau, cu mama sa, ori cu vreo persoana cu care nu va putea niciodata sa se identifice. Vreau sa fie ea insasi.” Daca intelegem cine suntem si care este scopul nostru pe acest pamant, multumirea va rodi in inimile noastre. Nu vom mai plange dupa frumusetea lui Angelina Jolie sau dupa muschii lui Arnold Schwarzenegger.
 
Comparatiile sunt nesanatoase si ranesc relatiile. Daca un sot lauda placinta cu mere a mamei sale in detrimentul placintei sotiei, ea va fi mereu frustrata si nu va creste niciodata. Trebuie sa facem progrese in calatoria vietii noastre si sa incetam la cautam raspunsul la cei din jur. Daca fiecare om este unic, de ce inceram toata viata sa fim niste copii?

Arta flirtului - ce sa faci sau nu la prima intalnire

Iti vine sa crezi sau nu, flirtul poate fi invatat. De fapt, poti obtine rezultate mai bune doar practicand. Deci, daca te intrebi cum sa flirtezi elegant, doar experimenteaza! Iata ce trebuie sa faci:

SA:

...fii prietenos si comunicativ

Este posibil ca oamenilor sa le placa abordarea intr-o maniera informala. Porneste o conversatie cu intrebari la care sa nu se poata raspunde monosilabic. Intreband "Cum ti-a mers astazi?”  sau " Ce parere ai despre aceasta locatie?", vei putea pune bazele unei conversatii interminabile, care sa dezvaluie lucruri nestiute despre celalalt.

Aminteste-ti sa fii increzator, dar prietenos in abordarea ta. Nimeni nu va fi interesat de tine, daca esti neprietenos, indiferent cat de multa incredere ai in tine.

...mentii contactul vizual

Privind in ochii o persoana este cel mai bun mod de a-i atrage atentia si de a-i demonstra ca esti interesat de ea. Cand te uiti la el/ea, fixeaza-l cu privirea pentru cateva secunde, mentinand in acelasi timp zambetul pe buze. De asemenea, atunci cand vorbesti, mentine contactul vizual. Cu toate acestea, asigura-te ca nu te holbezi obsesiv, indiferent cat de fermecator este el/ea.

...acorzi atentie limbajului corpului

Limbajul corpului poate sa spuna o multime, fara ca persoana sa spuna nimic. Ai grija, totusi. Indicii non-verbali pot fi critici in timp ce flirtezi. Ai nevoie de o pozitie relaxata, deschisa, dar, in acelasi timp, asigura-te ca nu devii prea agresiv in intentiile tale.

De asemenea, incearca sa citesti limbajul corpului celeilalte persoane, pentru a-ti da seama de intentiile sale.

NU:

...aduce in discutie lucruri personale

Cand incepi sa flirtezi cu cineva de care iti place, nu aduce in discutie o chestiune foarte personala, ca parte a conversatiei. Acest lucru poate pune oamenii pe fuga sau ii poate face sa se simta inconfortabil. Asa ca nu intreba de ce i-a murit bunica, situatia financiara sau despre tot felul de stiri picante despre familia individului (barfa).

...fi autoindulgent

Nu conteaza cat de mult iubesti sa vorbesti despre tine, pentru ca atunci cand flirtezi cu cineva, ideea este de a-l face sa se simta ca si cum universul se invarte in jurul lui/ei . Asta nu inseamna ca nu trebuie sa dai nici o informatie despre tine si sa ramai misterios.

...fi prea serios

Aminteste-ti ca flirtul este distractiv si trebuie sa te bucuri de ceea ce faci. Nu fi prea serios in privinta asta. Daca lucrurile nu merg bine din prima, nu iti face griji despre asta. Cu siguranta nu este sfarsitul lumii. Si flirtul devine mai bun cu practica, deci nu te panica.

Rezidentii cu exces de zel

Prin natura meseriei de parinte imi petrec mult timp pe la camerele de garda ale spitalelor, din simplul motiv ca in week-enduri si in toiul noptii nici medicul de familie si nici vreun cabinet pediatric decent nu este dechis. Si atunci, nu am alta alternativa - in caz ca se imbolnaveste vreun copil - decat sa schem Salvarea (poveste grea!) sau sa imi arunc copilul in masina si sa o tai catre primul spital de pediatrie. Iar acesta este Marie Curie. 

Din pacate este prima optiune atat pentru mine cat si pentru restul populatiei din Bucuresti, caci nu par sa fi auzit foarte multi de Grigore Alexandrescu, de vreme ce sala de asteptare de la Marie Curie e vesnic plina. Pare ca toti parintii ingrijorati in miez de noapte spera sa-si gaseasca raspunsurile la intrebari si linistea ca a lor odrasla e bine, numai dupa ce stau de vorba cu medicii de la Budimex. Ce nu inteleg este de ce toata lumea revine, cand rareori ai sansa de a ajunge chiar in cabinetul unui medic, iar in restul timpului ai de-a face cu rezidenti si atat. Nu inteleg nici de ce revin si eu mereu aici, de vreme ce niciodata nu imi inspira incredere indicatile, supozitiile si mai ales tratamentele recomandate de ei. Nu am nimic cu rezidentii, sunt foarte de acord ca o generatie noua de medici va lua curand locul celei care are acum 45-50-60 de ani, si ca acestia sunt cei pe care va trebui sa ii creditam cu incredere, insa nu ii vreau la camera de garda. Pentru ca daca ajung la camera de garda inseamna ca am o urgenta, ca nu imi pot ajuta copilul singura si ca am nevoie urgent de ajutor de specialitate. Pe cand de la ei nu pot primi asta, de la ei nu pot primi decat presupuneri, semne de intrebare si o reteta scrisa fata-verso, din care nu lipsesc niciodata antibioticele (si o sa revin pe tema asta) si gastro-protectoarele aferente, si mereu alte siropuri, mereu alte anti-termice, si mereu trimitere la vreo hemograma, asa de control, sa elimine ei cate ceva din start… Nu inteleg acest exces de zel, si nu inteleg sa dau copilului antibiotic cu una cu doua, fara ca macar sa mi se spuna pentru ce… 

Nu imi dau seama daca asta ii face sa se simta mai medici sau daca ei chiar sunt convinsi ca rezolva problemele copiilor in felul asta…

Administrarea si dozarea steroizilor

Orice culturist care are in vedere utilizarea de steroizi ar trebui sa faca anumite eforturi pentru a obtine informatii cat mai precise cu privire la aceste medicamente. 

Este crucial sa se evite marcile suspicioase si la fel de important este sa fie familiarizat cu branduri sigure de steroizi, care sa il ajute sa isi defineasca si sa isi creasca masa musculara. Sportivii ar trebui, de asemenea, sa invete cum sa foloseasca corespunzator dozele anabolizante si care sunt diversele avantaje si dezavantaje ale steroizilor orali, comparativ cu steroizii injectabilI. In cele din urma, este important sa se inteleaga modul in care se utilizeaza steroizii anabolizanti in cicluri, pentru perioade scurte de timp, in scopul de a reduce efectele secundare periculoase si de a promova castigurile permanente ale tesutului muscular. Atunci cand vine vorba de steroizi, folosirea unor doze extrem de mari poate deveni o problema majora in randul utilizatorilor. Nu numai ca este periculos, dar utilizarea steroizilor in doze mari a dovedit, de-a lungul timpului, o ineficienta a rezultatelor. Ca oricare medicament luat in exces, si administrarea de steroizi trebuie sa fie luata in serios. Mega dozele streseaza nejustificat ficatul si rinichii, ceea ce poate duce la deteriorarea sau chiar boala acestor organe. Efectele de aromatizare sau conversia de steroizi la estrogen, cat si suprimarea productiei de testosteron din corpul uman sunt, de asemenea, mai mari atunci cand se folosesc steroizi in doze mari.

Organismul poate utiliza doar o anumita cantitate de steroizi, iar administrarea in exces poate avea ca raspuns un rezultat nedorit. Acesta nu va recunoaste nicio dozare excesiva si va converti de cele mai multe ori la estrogen. Odata ce un muschi scheletic sau un receptor al caracteristicilor secundare sexuale, cum ar fi parul facial, este "plin", o crestere corespunzatoare a dozei de steroizi nu va avea niciun beneficiu suplimentar.

Cum sa ai un par perfect in vacanta

Cand esti departe de casa intr-un climat diferit parul tau nu va reactiona tocmai bine la vremea cu care nu este obisnuit. Parul tau are nevoie de protectie la fel ca pielea ta. Radiatiile UV sunt foarte daunatoare pentru par, afectand pigmentul, stralucirea, vitalitatea si rezistenta. Protejeaza-ti pielea cu demachiant,crema hidratanta, lotiune pentru protectie solara, lotiune pentru dupa plaja, iar pentru par utilizeaza sampon, balsam, crema de protectie solara si produse de styling.

Climat cald


  • Temperaturile scazute slabesc rezistenta parului tau si il deterioreaza. Calatorind, parul tau nu va reactiona intotdeauna bine la factorii climatici. Parul ar trebui in acesata situatie hidratat pe cat posibil si ferit de factorii exteriori. Acest lucru se poate realiza purtand ceva care sa va acopere capul cum ar fi o basca sau palarie.
  • Daca aveti par cret folositi un balsam si luati cu dumneavoastra in vacanta o masca intens hidratanta. Toate tipurile de par vor beneficia de un spray care sa protejeze parul impotriva temperaturii scazute si un ser care sa mentina caracteristicile  si gradul de hidratare al parului.

Climat umed

  • Parul se va umfla  atunci cand va aflati intr-un climat umed. Asta va determina ca parul dumnevoastra sa fie pufos sau daca este ondulat, va deveni cret.
  • Pentru toate tipurile de par este indicat ca inainte de vacanta sa realizati un tratament de hidratare intensa necesara sa va hraneasca parul si sa inchida cuticulele, pentru a preveni o hidratare excesiva.
  • Daca ai un par subtire utilizeaza un balsam usor de la jumatatea parului in jos si foloseste un ser pentru a sigila varfurile dupa uscare, fiind atenta sa nu exagerezi cu serul.
  • Daca ai par ondulat sau cret atunci este necesar sa inchizi cuticulele (partea exterioara a firului de par) pentru a minimaliza efectul de incretire pe care il are climatul umed.
  • Utilizeaza un balsam in prima parte a zilei. Apoi foloseste un ser anti-incretire pentru a inchide cuticulele si astfel poti avea o zi de vacanta in care nu trebuie sa-ti mai faci griji in legatura cu parul.

Climat cald si uscat

  • Soarele seaca parul subtire de uleiurile sale naturale iar caldura excesiva sporeste acest  efect. Razele UV ataca parul si rezultatul este un par deteriorat. Cuticulele slabite de efectul soarelui cauzeaza deshidratarea parului, depigmentarea, si varfurile despicate.
  • Pentru a proteja parul de actiunea soarelui poarta intotdeauna o plarie.
  • Sa iti hidratezi intens parul inainte de vacanta este esential.
  • Daca ai parul subtire spala-l cu un sampon gentil si foloseste un balsam care sa contina protectie UV. Foloseste si un spray care ca aiba un filtru UV care sa iti protejeze parul si reaplica in caz ca ati transpirat sau ca ati intrat in contact cu apa.
  • Daca ai par cret foloseste un sampon hidratant si un balsam care sa reduca efectele uscarii. Aplica masti hidratante care sa hraneasca parul in profunzime. Aplica un balsam care sa contina protectie UV in fiecare dimineata si aplica zilnic o masca de par in timpul vacantei.
  • Daca ai innotat in mare intotdeauna spala sarea din par dupa ce ai terminat.
  • Clorul din piscine este extrem de daunator in combinatie cu efectele soarelui. Pentru a proteja parul ar trebui sa il umezesti inainte de a intra in piscina si sa folosesti un balsam cu protectie UV.
  • Agrafele de par si bentitele sunt o solutie extrem de rapida si la indemana pentru a-ti aranja parul.
  • Nu uita sa te asiguri ca in vacanta vei putea folosi uscatorul de par si alte echipamente electrice de hairstyling.

Vacant placuta!