Zodia Balanta

Zodia Balanta are ca si guvernator planeta Venus, ei fiind reprezentantii masculini ai acesteia. Sunt un semn de aer, drept urmare au foarte bune abilitati de comunicare, vor sa cunoasca foarte multe, iar spiritul lor gratios nu ii opreste in fata ghinionului. Din pacate au tendinte depresive in cazul in care nu le reuseste ceva si vor sa fie mereu inconjurati de oameni, de prieteni, de veselie ca sa nu cada intr-o extrema negativa.

Acesti nativi au un simt dezvoltat al esteticului si o predilectie catre arta, foarte bogata, le place tot ce tine de muzica si de creatie in general. Balanta poate sa se descurce excelent in societate si viata sa profesionala este foarte bine imbinata cu cea personala. Cel mai potrivit loc de munca pentru ei este cel ce implica resursele umane, in general comunicarea.

Cel mai mare defect al lor este tendinta de a se lasa pe-o ureche atunci cand vad ca au mai multe ghinioane sau daca vad ca ceva nu le merge bine. Cea mai mare calitatea este iubirea pentru semeni si prietenia pe care o poarta tuturor. In viata profesionala se inteleg foarte bine cu colegii de la locul de munca si in viata personala vor avea multe de castigat daca isi gasesc un partener care sa le implinseasca fanteziile.