Lasa-mi lacrimile si pleaca de langa mine

Nu mai vreau sa ma minti ca esti langa mine cand pana si vantul stie ca minti. Nu mai vreau sa ne jucam asa, eu sa te caut mereu, iar tu sa te ascunzi in cele mai ciudate locuri. Nu mare vreau sa cad de mii de ori, crezand ca, de fapt, stai ascuns printre florile muribunde. Tot ce vreau sa e ma lasi sa planga pana la capat si sa nu-mi iei nici macar o lacrima. Priveste-le cum se scurg din ochii mei obositi si tristi, iar apoi indeaparteaza-te incet de mine.
 
Nu, nu o sa te mai caut. Eu o promisiune pe care i-am facut-o sufletului meu. Am vorbit si cu stelele, sunt melancolice in zilele astea. Mi-au spus ca le este dor de noi. Mai tii minte, noi doi? Nici eu. Parca a trecut o vesnicie. Oricum, te rog sa pleci, dar lasa-mi , pe langa lacrimi, si amintirile cu noi dansand in ploaie. Parca simt si acum picaturile de ploaie care ne dezmierdau si devenau un intreg cu sarutul nostru.
 
Nu inteleg cum nu te-am vazut cu adevarat pana acum, cum te nu ti-am vazut adevaratul chip. Am fost prea orbita de vorbele suave pe care mi le sopteai sub clar de luna. De unde ai avut atata curaj incat sa imi faci una ca asta? Unde ti-au disparut sentimentele? Stai… ai avut macar sentimente? Stii macar ce inseamna sa iubesti? NU! Un om care iubeste nu-l trateaza pe celalalt ca pe un gunoi, nu-l calca in picioare si nu-l lasa singur atunci cand il vede distrus in mii de bucatele firave.
 
Cel mai tare doare ca am fost dezamagita de persoana care nu credeam ca ma va rani vreodata. Totul m-a lovit ca un topor, drept in inima. Inca sunt la pamant, dar incerc din rasputeri sa ma ridic. Inca ma doare si inca plang. Tradarea e sentimentul care te doboara dintr-o data si nu te mai lasa sa te ridici pana nu pui lucrurile cap la cap. Ei bine, eu inca ma lupt sa gasesc cele doua capete.
 
Pleca si lasa-mi lacrimile. Pleaca si nu te mai intoarce. Pleaca si uita-ma pentru totdeauna. Pleaca si gandeste-te ca ai ranit un suflet pur. Pleaca si te rog sa nu plangi. Pleaca la ea, pleaca cu ea, pleaca de langa ea, pleaca oriunde cu ea, dar pleaca. Nu te mai intoarce cu scuze de prisos, nu te mai intoarce cu promisiuni desarte, nu te mai intoarce mintind ca te-ai schimbat. Nu te mai intoarce din drumul pe care l-ai ales, e prea tarziu, pentru noi e deja mult prea tarziu. Lasa-mi lacrimile sa ma imbratiseze asa cum tu nu ai stiut niciodata sa o faci.