Arta flirtului - ce sa faci sau nu la prima intalnire

Iti vine sa crezi sau nu, flirtul poate fi invatat. De fapt, poti obtine rezultate mai bune doar practicand. Deci, daca te intrebi cum sa flirtezi elegant, doar experimenteaza! Iata ce trebuie sa faci:

SA:

...fii prietenos si comunicativ

Este posibil ca oamenilor sa le placa abordarea intr-o maniera informala. Porneste o conversatie cu intrebari la care sa nu se poata raspunde monosilabic. Intreband "Cum ti-a mers astazi?”  sau " Ce parere ai despre aceasta locatie?", vei putea pune bazele unei conversatii interminabile, care sa dezvaluie lucruri nestiute despre celalalt.

Aminteste-ti sa fii increzator, dar prietenos in abordarea ta. Nimeni nu va fi interesat de tine, daca esti neprietenos, indiferent cat de multa incredere ai in tine.

...mentii contactul vizual

Privind in ochii o persoana este cel mai bun mod de a-i atrage atentia si de a-i demonstra ca esti interesat de ea. Cand te uiti la el/ea, fixeaza-l cu privirea pentru cateva secunde, mentinand in acelasi timp zambetul pe buze. De asemenea, atunci cand vorbesti, mentine contactul vizual. Cu toate acestea, asigura-te ca nu te holbezi obsesiv, indiferent cat de fermecator este el/ea.

...acorzi atentie limbajului corpului

Limbajul corpului poate sa spuna o multime, fara ca persoana sa spuna nimic. Ai grija, totusi. Indicii non-verbali pot fi critici in timp ce flirtezi. Ai nevoie de o pozitie relaxata, deschisa, dar, in acelasi timp, asigura-te ca nu devii prea agresiv in intentiile tale.

De asemenea, incearca sa citesti limbajul corpului celeilalte persoane, pentru a-ti da seama de intentiile sale.

NU:

...aduce in discutie lucruri personale

Cand incepi sa flirtezi cu cineva de care iti place, nu aduce in discutie o chestiune foarte personala, ca parte a conversatiei. Acest lucru poate pune oamenii pe fuga sau ii poate face sa se simta inconfortabil. Asa ca nu intreba de ce i-a murit bunica, situatia financiara sau despre tot felul de stiri picante despre familia individului (barfa).

...fi autoindulgent

Nu conteaza cat de mult iubesti sa vorbesti despre tine, pentru ca atunci cand flirtezi cu cineva, ideea este de a-l face sa se simta ca si cum universul se invarte in jurul lui/ei . Asta nu inseamna ca nu trebuie sa dai nici o informatie despre tine si sa ramai misterios.

...fi prea serios

Aminteste-ti ca flirtul este distractiv si trebuie sa te bucuri de ceea ce faci. Nu fi prea serios in privinta asta. Daca lucrurile nu merg bine din prima, nu iti face griji despre asta. Cu siguranta nu este sfarsitul lumii. Si flirtul devine mai bun cu practica, deci nu te panica.