Cum functioneaza dispozitivele cu LED-uri?

Multe case au acest tip de iluminat in bucatarii, bai, holuri si subsoluri - oriunde este nevoie de o lumine vie. Unitatile LED functioneaza bine pentru lumina in benzi, deci in bucatarie si dulapurile din interior sunt ideale - de asemenea, in afara nu emit niciun pic de caldura, si in plus este nevoie de lumina extrem de stralucitoare intr-o zona destul de limitata, mai degraba decat una raspandita pe scara larga.

Un lucru care induce in eroare multi oameni in ceea ce priveste luminile cu LED-uri este culoarea. Aceste surse de lumina nu au culoarea verde sau portocalie, ci sunt de culoare alba. Lampile cu LED-uri vin intr-o varietate de culori albe - de la iluminare soft si cald la un efect rece si clar. Ca o idee sumara, luminile calde cu LED-uri functioneaza cel mai bine in interior in timp ce albul rece este o alegere buna pentru iluminat cu LED-uri in aer liber, unde doriti de obicei definitie clara si iluminare care imita lumina zilei. Mai departe, ajungem la discutia despre putere. Suntem obisnuiti sa stim ca un bec de 100W este luminos in timp ce 40W este potrivit pentru un salon, iar 10W este in esenta o lumina de atmosfera. Dar LED-urile de iluminat de la http://www.vreauled.ro/ nu sunt conforme cu aceasta scala, pentru simplul motiv ca becurile cu LED necesita un consum foarte redus de energie, deoarece aproape toata puterea lor de intrare este convertita in lumina si aproape niciun pic energie nu se pierde sub forma de caldura.

Culoarea afecteaza modul in care lumina e perceputa se pare de fapt in ochii omului - culorile reci par mai clare si aparent stralucitoare decat culorile calde. Reglarea echivalentului putere in sus sau in jos cu doar o fractiune se face in functie de culoarea LED-urilor.