Ce sa faci atunci cand vrei sa trimiti invitatii nunta si nu-ti permiti sa gresesti

Ca in orice domeniu, si in privinta organizarii unei nunti exista niste reguli de aur care nu trebuie incalcate. Cele mai importante se refera la invitatiile de nunta, primul contact dintre miri si invitati. Daca ele sunt reusite si sunt in regula, si invitatii vor dori sa ia parte la marele eveniment. In primul rand, nu comanda invitatii nunta care se impaturesc in mai multe parti care sa fie confectionate din hartie, carton gros.

Aspectul va lasa de dorit, se pot strica la transport si se impaturesc foarte greu. De asemenea, incearca ca fontul invitatii nunta sa nu fie nici prea mic si nici prea mare, sa nu fie greu de citit, sa nu fie un fost cu „serife” si floricele-de preferat sa fie clasic, simplu, fara serife. Privirea si rabdarea invitatilor nu trebuie puse la incercare, asa ca nu ascunde informatiile esentiale printre blocuri de text si glume pe care tu crezi ca sunt bune sa fie acolo. Textul trebuie organizat in asa fel incat informatiile importante sa iasa in evidenta, trebuie boldate, subliniate, pentru a fi reperate imediat de rude si prieteni. In cazul invitatiilor formale, gravate, cu litere frumos aranjate pe pagina, in relief, textura invitatii nunta poate pune probleme in momentul in care trebuie sa scrieti adresa invitatilor de mana. De aceea, ar trebui sa aveti mai multe plicuri pregatite pentru a preintampina orice accidente nedorite.

Niciodata nu trebuie sa comandati un numar fix de invitatii nunta. Mai luati vreo 10-20 in plus, pentru ca nu se stie cine mai apare in ultima clipa. Impreuna cu invitatiile trebuie luate si cardurile de multumire; in plus, toti cei care ofera un cadou trebuie recompensati cu un „multumesc” si pentru cadou, si pentru ca au onorat invitatia primita. Toate aceste  invitatii nunta trebuie expediate cu cel putin 90 de zile inainte, deoarece invitatii trebuie sa aiba timp de gandire, sa confirme daca vin, sa-si aranjeze programul in asa fel incat sa onoreze pe cat posibil, la ora stabilita, invitatia lansata.

Daca veti respecta acesti pasi nunta dvs. va iesi excelent iar invitatii vor fi multumiti de prestatia dvs. si de evenimentul in sine.