Un vas hidrofor 150 l de calitate te salveaza de timp pierdut inutil si stres fara rost

Hidroforul e de nelipsit in gospodaria unui om care tine la timpul si la calitatea vietii pe care o duce la tara. Dincolo de avantajul de a avea o presiune a apei exact ca la bloc, hidroforul te fereste si de desele probleme cu apa care nu mai curge exact cand iti e lumea mai draga. O pompa si un vas hidrofor de calitate, aceste doua componente sunt suficiente pentru a avea apa la discretie, la presiunea dorita, ori de cate ori ai un robinet de la care vrei sa iei apa pentru gradina, de exemplu. Se intampla pana la urma ca vechiul hidrofor sa se defecteze si sa trebuiasca sa cauti un vas hidrofor 150 l de cea mai buna calitate si la un pret mic.

Daca te-ai saturat de ofertele care sunt prea scumpe si ofera produse slab calitative, pe internet poti gasi alternative deosebit de bune. www.shop-einstal.ro, magazin online specializat in vanzarea endetail de produse din gama instalatii termice si sanitare, cu o experienta de peste noua ani, are o oferta foarte buna in ceea ce priveste un vas hidrofor 150 l de cea mai buna calitate. Prezentat in doua forme, orizontal si vertical, vasul hidrofor 150 l este special construit pentru instalatiile de apa potabila rece, are stut de golire – varianta orizontala -, un avantaj enorm atunci cand vrei sa reduci presiunea si sa umbli la sistem. Temperatura maxima de lucru a acestui vas hidrofor 150 l e de peste 110 grade Celsius, mult mai mare decat la vasul hidrofor 100 l, are suport pentru pompa inclus – varianta orizontala -, dar si membrana de calitate EPDM. Varianta verticala a vas hidrofor 150 l nu are suport pentru pompa inclus, insa are membrana interschimbabila EPDM.

Calitatea italiana si garantia de 24 de luni, transportul asigurat pana la destinatar si preturile mici si produsele profesionale vandute recomanda shop-einstal.ro drept cea mai buna sursa pentru instalatii de tipul hidrofoarelor. Returul este permis, dar numai dupa completarea formularului online care contine date legate de numele, prenumele, date de contact ID-ul comenzii, data comenzii, date despre produs si motivul returnarii, daca produsul este deschis sau nu.