Un fas si noaptea incinsa in pat poate incepe

Barbatii au o problema. Din cauza stresului si a vietii haotice, mancatului pe apucate, organul sexual masculin refuza de multe ori sa raspunda la stimului si femeia asteapta, si asteapta, si asteapta si el tot „prostut” e. Multe dintre stimulentele sexuale de la ora actuala au timpi de raspuns cam de 30-60 de minute, asta insemnand ca femeia sta in calduri pe pat, goala pusca si tu te uiti disperat la ceas si la marimea organului sexual care incet, incet se intareste si nu prea.

Pentru toti „bolnavii” de lipsa erectiei cand ai mai mare nevoie de ea s-a inventat un medicament sub forma de spray care iti „trezeste” barbatul din tine in cateva secunde. O singura pulverizare a substantei-minune pe penis si erectia a pornit iar femeia poate sa se relaxeze. Erectiile sunt de lunga durata, ejacularea abundenta iar sansele de conceptie cresc cu fiecare act sexual. Cine s-a gandit la o asemenea „comedie”? Britanicii au inventat un asemenea spray, ideea de baza e interactiunea directa intre corpii cavernosi ai organului sexual masculin si substanta din spray. Rigiditatea capatata se transforma in cea mai puternica erectie si in cresterea dorintei de a intretine relatii sexuale cu partenera. Penisul se intareste imediat si natural, fara ajutorul chimicalelor, iar erectia e intarziata de un al compus din spray pentru ca finalul actului sexual sa fie exploziv pentru ambii parteneri.

Marea inovatie e ca merge aplicat si pe organul sexual feminin, avand cam acelasi efect, determinand o excitatie maxima si o dorinta nebuna de sex salbatic, exact ce isi doresc barbatii. Interesant e ce se intampla daca barbatul e alergic la vreo substanta din compozitie. Va obtine un „instrument” de pana la doua-trei ori mai mare pentru ca intervine alergia? E periculos oricum si oarecum nesigur, avand in vedere ca se aplica direct pe organul sexual masculin, foarte sensibil de altfel.