Popii catolici din Polonia nu sunt de acord cu reclame „indecente” cu sicrie…

Publicitatea e sufletul comertului, nu? Desigur, poti face publicitate astazi la ce vrei tu. La lamai, la detergenti, la prezervative, la jucarii erotice, la cruci, la cavouri, la mancare, pasta de dinti. De ce nu ai putea sa faci publicitate la… cosciuge? Niste polonezi de la o companie care produce sicrie s-au gandit ca au nevoie de vanzari mai bune asa ca au scos… un calendar super sexy cu… femei si cosciuge in cele mai neasteptate pozitii si avand cele mai ciudate intrebuintari. De obicei, cumperi sicriu in momente de mare tristete cand iti decedeaza o ruda, un prieten, dar nu prea te lasi influentat in decizia de cumparare de reclame la sicrie, care oricum sunt de foarte multe feluri si cam greu de ales.

Toate lunile din calendar au femei goale pusca care fac ce te astepti mai putin cu cosciugul, stau pe el cand citesc carti, il folosesc pe post de biblioteca, se cred la calarie-ma scuzati de expresie-si il incaleca bine pentru o stimulare ca la carte a organelor sexuale. Preotii catolici polonezi au sarit imediat si au scuipat de trei ori in san, au citit vreo doua rugaciuni si au numarat vreo cateva matanii, dupa care au spus sus si tare ca nu trebuie sa se faca o harababura in jurul mortii si sa apara si sexul pe acolo si femeia goala, in costumul Evei. Compania s-a aparat de acatistele popilor si le-a replicat ca un sicriu, pentru ei, e un mobilier si atat, un patut fain unde-ti dormi somnul de veci pana nu mai poti… de bine, desigur. Calendarul mai contine si barbati, asa ca nu numai femeile sunt cele vizate, ca doar si femeile mor, nu, murim cu totii pana la urma?

Raspunzator de calendar a fost totusi fiul patronului, care, cu prea multe fantezii sexuale, s-a gandit el sa-si puna… pe tapet si un fetis cu sicrie si femei goale numai bune de tavalit in „patul” de dormit o vesnicie. Ideea mai profunda a fost cea a reprezentarii femeii si sicriului, doua piese unicat, greu de facut, frumoase, delicate, care merita admirate nu numai la inmormantari.