Invata ce inseamna tehnologia moderna cu Smartwatch MyKronoz ZeClock

Ceasurile clasice au fost inlocuite de ceva ani, cu succes, deocamdata, de ceasurile inteligente denumite smartwatch. In fond, e tot un ceas, insa are foarte multe functii speciale, are ecran cu touch screen si poate inlocui chiar si telefonul mobil.

Smartwatch MyKronoz ZeClock este unul dintre cele mai moderne si mai bune ceasuri smart la ora actuala. Are afisaj analog si design premium, conexiune bluetooth si un microfon incorporat pentru a putea cauta rapid pe Google cu ajutorul functie de recunoastere vocala. De asemenea, are un difuzor si butoane intuitive pentru a putea asculta muzica sau a vorbi la telefon direct de pe acest Smartwatch, transformandu-l intr-un telefon mobil la purtator, care nu necesita sa fie scos din buzunar sau sau cuplat la vreun hands-free. Este suficient doar sa indreptati ceasul inteligent in zona gurii si sa discutati fara probleme, oricat doriti. Ecranul destul de mare OLED ZeClock al acestui Smartwatch va permite sa aflati in timp real cum va fi vremea, sa va verificati e-mail-ul, sms-urile, sa vedeti cine a mai dat Like vreunei poze postate pe Facebook. Suporta SIRI, are si Google Now pentru a comanda telefonul prin comenzi vocale. Miscarile iti vor fi urmarite pas cu pas cu ajutorul accelometrului pe sase axe, care va ajuta ceasul inteligent sa raspunda imediat oricaror comenzi facute rapid. Alta functie interesanta a sa este si cea prin intermediul careia puteti controla camera foto a telefonului fra a fi nevoie sa atingeti telefonul.

Ca sa nu intarziati la o intalnire importanta puteti sa setati Smartwatch si o alarma speciala, dar foarte bine puteti seta alarma care va anunta ca va indepartati de telefon. Informatiile care vin dinspre smartphone pot fi personalizate, se poate sincroniza cu telefonul si datele din ele, ceasul poate respinde sau primi apelurile, are planificatorsi chiar functia de gasire a telefonului printr-o simpla apasare de buton. Cumperi-orice.ro ofera acestui produs un an garantie si livrare gratuita, oriunde in tara, inclusiv Bucuresti.