Fa un cadou benefic angajatilor si cumpara un scaun masaj

Stim cu totii, cel putin cei care avem locuri de munca de birou care presupun statul pe un scaun ore intregi cu ochii holbati in calculator, cat de rea poate fi aceasta monotonie pentru organism si pentru sistemul osos si muscular. Randamentul scade pe masura ce anii trec, stresul creste, iar angajatul nu va mai veni la locul de munca cu aceeasi placere, ci cu o oarecare ezitare, teama ca i s-ar putea intampla ceva si nu va mai putea fi asa de activ din cauza durerilor de oase si muschi si starii generale proaste. Verificati oferta de scanue de masaj la Komoder.ro.

Folosirea unui scaun masaj de catre angajati poate creste productivitatea si performanta angajatilor, ii ajuta sa nu sufere din cauza sarcinilor repetitive si pozitiilor foarte proaste pe care trebuie sa le adopte in timpul muncii de birou. Muschii nu vor mai fi asa de durerosi si tensiunea acumulata va disparea imediat ce incepe masajul, iar angajatii nu vor mai lipsi de la locul de munca din motive de sanatate-un scaun masaj poate rezolva foarte multe probleme de sanatate, mai multe decat v-ati putea imagina. La Komoder.ro gasesti cel mai eficient scaun cu masaj. Stresul fizic sau mintal si emotional este redus, intinderile musculare nu mai le fac probleme celor care au un loc de munca ce le impune sa se miste rapid si repetitiv. De asemenea, circulatia si respiratia sunt cu mult imbunatatite, atentia si concentrarea angajatului vor fi net superioare daca va folosit scaunul de masaj.

Sistemul imunitar va functiona mai bine, anxietatea va disparea si ea, miscarea va fi mai usoara, flexibilitatea sistemului muscular mai mare Pe de alta parte, angajatorul poate dovedi foarte simplu tuturor angajatilor ca ii pasa de ei si ca ii apreciaza si incearca sa-i ajute cum poate pentru a obtine cele mai bune rezultate. Angajatul, la randul sau, va avea o cu totul imagine despre locul de munca si va veni cu placere la lucru stiind ca va avea si un moment de relaxare numai al lui pus la dispozitie de sef prin intermediul unui scaun masaj. Vizitati blogul Komoder.ro pentru a va alege un scaun cu masaj potrivit.