Achizitionarea de apartamente in blocuri noi din Bucuresti este o miscare buna pentru cei care vor sa investeasca in imobiliare

Daca ai ceva bani pusi deoparte si vrei sa ii investesti cu folos imobiliarele sunt o solutie care iti poate aduce satisfactii pe viitor. Specialistii recomanda cumpararea de apartamente in blocuri noi din bucuresti in detrimentul celor vechi, care au nevoie de renovari. De ce? Pentru ca apartamentele noi sunt mai usor de inchiriat si de vandut, se pot mobila si pretul poate creste prin imbunatatiri ce tin de design interior. De asemenea, apartamentele din blocurile noi ofera un spatiu de locuit mai bine compartimentat, rezistenta la socuri mecanice este mai mare, structura de rezistenta este si ea mai buna in comparatie cu cea de la blocurile vechi care au trecut deja prin mai multe cutremure.

Apartamentele noi care vor fi inchiriate le vor aduce proprietarilor venituri mai mari pentru ca vorbim de constructii noi, de dotari moderne, de un confort sporit si de pozitionari mult mai bune. In cazul in care se vor cumpara pentru locuit apartamentele aflate in blocuri noi din Bucuresti vor oferi multiple posibilitati de decorare si redecorare, vor putea fi mobilate modern si vor avea doar cele mai bune dotari pentru o viata lipsita de griji in interiorul lor. Dintre dotarile standard oferite de apartamentele noi amintim centralele de ultima generatie, izolatie fonica si termica foarte buna, gresia si faianta, parchetul de calitate, usile si ferestrele termopan de export in cele mai multe cazuri. Mai adaugam si amplasarea lor in cartiere rezidentiale moderne cu toate cele necesare pentru a nu mai parasi perimetrul respectiv si a evita aglomeratia din oras.

Amortizarea investitiei initiale va fi posibila mai rapid decat v-ati fi inchipuit in ambele cazuri, apartamentele noi se pot revinde sau da spre inchiriere si pentru locuit, si ca spatiu comercial, pentru afaceri asa ca banii se vor intoarce fara probleme. Daca este sa tragem linie vom vedea ca apartamentele noi ofera suficiente optiuni de dezvoltare si sunt suficient de flexibile pentru a permite proprietarilor sa le valorizeze cat mai eficient si sa isi recupereze banii investiti la inceput.