Detoxifierea dupa sarbatori poate fi mai eficienta daca mergeti la Clubul de la Mara

Sarbatorile de iarna inseamna mese imbelsugate alaturi de familie si prieteni, prea putina miscare si timp mai mult petrecut in preajma casei. Organismul nostru face fata destul de greu acestei perioade speciale din an asa ca la finele ei avem nevoie neaparat de o detoxifiere completa pentru a putea sa incepem anul in forta.

Detoxifierea inseamna in primul rand o curatare a ficatului si a sangelui, o hidratare cat mai buna si relaxare in aer curat, in compania celor mai buni specialisti in nutritie. Pentru ca organismul nostru este foarte complicat detoxifierea nu trebuie facuta acasa, ci sub supravegherea unui medic care stie exact ce ii trebuie organismului in functie de istoricul medical. Daca nu v-ati hotarat inca unde veti pune in practica cele mai eficiente solutii de detoxifiere va puteti face o rezervare la Centrul de detoxifiere si relaxare a Clubului de la Mara. Aflati totul despre acest club de pe site-ul mara-maramures.ro. Toate activitatile din cadrul centrului sunt coordonate de catre Dr. Adrian Danciu, expert in nutritie si detoxifiere, informatiile despre cazare si programari le gasiti pe site-ul mara-maramures.ro, aveti la dispozitie program de 6 sau 13 zile, atmosfera este una speciala, peisajele sunt superbe in acea zona, la poalele muntelui Gutai.

Varianta intensiva a programului de detoxifiere cuprinde si masajul de drenaj limfatic, accesul la sauna tunel cu infrarosu, speciala pentru celulita, dar si masaj reflexoterapie. Meniul primit pe tot parcursul desfasurarii programului este personalizat si stabilit in functie de nevoile fiecarui pacient, cei care se incriu in program participa si la seminarii pe teme de nutritie si de detoxifiere.

Pe mara maramures  sunt si exemple de program al unei zile obisnuite, toate activitatile care tin de detoxifiere sunt completate de plimbari in aer liber si posibilitatea vizitarii zonei exceptionale. La final toti pacientii pleaca cu organismul curat, fara toxine, cu planuri de nutritie si cele mai bune idei de mentinere a gradului redus de toxine din organism.