Cauti sa inchiriezi o autoutilitara de 3.5 tone? La transportsigur.ro gasesti un intreg parc auto!

Obiectele si piesele de mobilier voluminoase se transporta cel mai greu. Singur nu poti sa faci fata efortului imens, asa ca e musai sa inchiriezi o autoutilitara mare pentru a scapa de chinul transportului marfii sau al mobilei dintr-un loc in altul, pe o distanta considerabila. Daca ai nevoie de transport profesional in zone turistice sau urbane, transportsigur.ro este solutia ideala.

Serviciile de inchirieri autoutilitara 3.5 tone va pun la dispozitie cele mai noi si mai fiabile autoutilitare, dotate corespunzator si gata sa faca fata oricarei provocari de transport marfa si mobila. Verificate in permanenta, autoutilitarele au lift in spate si liza electrica pentru incarcarea si descarcarea, sunt conduse de soferi cu experienta si sute de kilometri parcursi prin toata tara si Europa, siguranta si usurinta utilizarii accesoriilor fiind cele mai importante caracteristici care le recomanda pentru transportul marfurilor. Pana si cele mai fragile obiecte vor ajunge in siguranta la destinatie, fara modificari mecanice sau cele mai mici zgarieturi. Reduce ca dimensiuni, masinile din parcul auto pentru inchirieri autoutilitara 3.5 tone se pot deplasa cu usurinta in zonele urbane, chiar si prin cele mai aglomerate intersectii si pot ajunge la destinatie cu rapiditate, fara a pierde timpul pe strazi laturalnice.

In plus, au GPS si corespund normelor de functionare valabile in spatiul european, fiind la zi cu reviziile si echipamentele puse la dispozitie. Preturile practicate la inchirieri autoutilitara 3.5 tone sunt cele mai bune de pe piata de profil, inchirierea putandu-se face pentru cateva zile, saptamani, in functie de nevoile clientului si cati kilometri urmeaza a fi parcursi. De acestea pot profita atat persoane fizice, cat si juridice, avand la dispozitie si personal calificat, care-si demonstreaza profesionalismul la fiecare comanda preluata si dusa la bun sfarsit.

Transportul este organizat corespunzator, timpii de livrare sunt respectati, iar consilierea si ajutorul clientului sunt pe primul plan la orice ora. Miile de colete si piese de mobilier transportate de-a lungul celor peste 10 ani de experienta au transformat firma de transport mobila si marfa intr-un partener de incredere pentru oricine cauta profesionalism si seriozitate, rapiditate si fiabilitate.