Principalul criteriu de selectie in alegerea restaurantului

Cum alegi un restaurant pentru evenimentele speciale din viata ta si cum decizi daca acesta iti poate oferi cele mai bune oferte si daca se merita sa platesti atat cat se cere ori poate chiar si mai mult? Este destul de greu avand in vedere ca piata este destul de variata si mai ales daca vrei sa organizezi un eveniment in Bucuresti - in inima capitalei, ai foarte multe oferte de restaurante Bucuresti la dispozitie, de la preturi acceptabile si pana la preturi foarte mari - adesea imposibil de atins.

Ei bine, exista cateva criterii de selectie in alegerea restaurantului atunci cand vrei sa organizezi un eveniment de amploare iar cel mai importannt - considerat de majoritatea - este cel al mancarii. Desigur - si cand mergi la un restaurant de zi cu zi, sa servesti pranzul sau cina, criteriul de selectie de baza este cel al mancarii, deci vei merge acolo unde stii ca este mancarea cea mai buna. Iar asta se intampla dintr-un singur motiv si anume: daca tot esti dispus sa platesti un serviciu in plus si anume persoana care iti gateste - e clar ca vrei sa fii rasfatat si cum altfel decat prin delectarea papilelor gustative. Si sa nu ne mai gandim si la faptul ca de exemplu atuncic adn alegi un restaurant botez Berceni sau un restaurant din capitala pentru nunta, vrei ca mancarea sa fie impecabila. In definitiv - oaspetii pe care ii ai la nunta sau la botez sunt cei care iti vor plati intregul eveniment si nu poti sa le servesti sarmale si ciorba iar apoi sa pretinzi ca totul sa iasa bine.

Nuntile sau botezurile care se mai tin cu aceste feluri de mancare sunt cele din mediul rural, iar in prezent toata lumea - cand merge la un botez sau la o nunta - nu vrea decat sa aiba parte de rasfat si sa se simta diferit fata de momentele petrecute la o masa in familie sau la o masa de sarbatori.