De unde inchiriezi masina de care ai nevoie?

Serviciile de rent a car nu trebuie sa prezinte doar o necesitate ci si o experienta unica pentru fiecare client in parte. Indiferent de destinatia pe care o alegi atunci cand vrei sa apelezi la servicii de rent a car Bucuresti trebuie sa ai in vedere cateva aspecte si anume: siguranta ta este pe primul loc, sa ai un numar de kilometri nelimitati cand vine vorba de deplasare, confortul si calitatea masinii cu care trebuie sa te deplasezi sunt la fel de importante, iar preturile trebuie sa fie bune si accesibile.

La Premium Rent extinderea flotei (in prezent firma detine un numar de 150 de autoturisme, din diverse modele penntru a satisfcae orice nevoie si orice pretentie) a fost concomitenta cu extinderea locatiilor Premium Rent. Indiferent ca esti din Bucuresti, din Cluj Napoca sau din Targu Mures, ori ca ai nevoie sa te deplasezi din aeroportul din Sibiu sau din centrul orasului, Premium Rent iti ofera libertata si flexibilitatea de a personaliza oferte de inchiriere dupa nevoile personale, atat pentru inchirierile auto pe termen scurt, cat si pentru contractele pe termen lung. Daca ai nevoie de un sofer aditional, atunci serviciile de rent a car de la Premium rent iti stau la dispozitie si cu aceasta varianta, in plus poti beneficia si de oferte indiferent daca ai sau nu un card de credit, serviciile nu au nici un fel de taxe ascunse iar pe langa asta, programul este non stop. Prin urmare, indiferent de ora la care ai nevoie de masina, te poti baza pe Premium Rent si daca nu achiti in numerar atunci nu este nici o problema, la preluarea masinii, poti prezenta si un card de credit.

Trebuie sa ai in vedere si taxele aferente ce trebuiesc achitate in termenul stabilit de comun acord, sa iti alegi si o polita de asigurare si sa stabilesti conditiile de contract impreuna cu persoana care iti aduce masina. Dupa toate acestea te vei putea urca la volan, penntru a-ti continua drumul.