Citeste carti de la editura Humanitas

Cand spui editura Humanitas spui in primul rand Gabriel Liiceanu, te gandesti la autori romani de calibru care au publicat sub cupola prestigioasei edituri, la titluri exceptionale vandute foarte bine si la o calitate a lecturii si a alegerilor editoriale pe care cu greu o poate egala alta editura mai mica.

Daca la inceput Humanitas avea preponderent titluri ce apartineau stiintelor umaniste, odata cu trecerea anilor si a schimbarii gusturilor publicului iubitor de carte de calitate, editura a propus si titluri ce apartin literaturii, religiei, istoriei, filosofiei sau stiintei, incluzand si albume de arta, carti pentru copii, carte scolara. Autori clasici sau moderni, contemporani au gasit un partener important in editura Humanitas, asa ca nu e de mirare ca in fiecare an ies de sub lumina tiparului aproape 400 de titluri noi.

Daca va doriti sa consultati o oferta completa de carti editura Humanitas o puteti face foarte simplu accesand pricelookup, comparator de preturi de la mai multe magazine online tip librarie virtuala. Aici veti descoperi categorii si filtre speciale, o lista alfabetica cu toate editurile si autorii, recomandari de calitate, alese pe spranceana si o selectie a celor mai bune preturi din ziua respectiva, cu link direct spre oferta originala. Avantajul consultarii ofertelor propuse de pricelookup tine de rapiditatea gasirii titlului dorit, de calitatea selectiei si de numarul mare de autori recunoscuti la nivel mondial care fac parte din selectii. Cititorii care sunt interesati de carti editura Humanitas isi pot alege titlul dorit din categoriile Afaceri Economie, Arta Arhitectura Design, Beletristica, Audiobooks, Biografii Memorii Jurnale, Premiate, dar si Gastronomie, Divertisment ori Diete Fitness si Retete sau Dictionare si Enciclopedii-lista completa de categorii o gasiti pe site.

De fiecare data cand preturile sunt actualizate pe site-uri partenere lista de preturi de comparat se actualizeaza si ea, mereu apar titluri noi in oferta pricelookup, asa ca veti descoperi cu siguranta un titlu pe care sa il puteti „devora” in timpul dvs. liber. Motorul de cautare, filtrele si grupare pe diverse categorii transforma experienta online de cautare intr-una placuta, confortabila si foarte simpla.

Un cd rock e prea tare

Formatia de indie rock Dinosaur Jr. este cunoscuta pentru influenta sa in crearea curentului de rock alternativ in anii 1990. Formatia s-a despartit in 1997 dar s-a reunit in 2995 si a lansat un nou album. Un album, Farm, lansat in Europa avea o problema: sunetul era prea tare, se auzea foarte puternic. Daca unii s-au gandit ca rock-ul si sunetul tare merg foarte bine, formatia s-a autosesizat si a depistat o eroare de calibrare a softului care ajutase la crearea fiecarei piese. Sunetul era mai puternic cu trei decibeli, insa muzica nu se putea asculta in conditii normale. Toti cei care cumparasera cd-uri cu probleme primeau unele bune in loc si un bonus de la formatia Dinosaur Jr., un ringtone.

Amplifica sunetul instrumentelor cu sisteme de sonorizare profesionale

Ca e vorba de scoli, biserici sau baruri si cluburi, spatii care gazduiesc evenimente, sistemele de sonorizare sunt un accesoriu esential pentru ca mesajele transmise sau muzica sa poata fi auzite in cele mai bune conditii. Practic, aceste sisteme de sonorizare amplifica emisiile vocale sau muzica si distribuie uniform sunetul in incapere, indiferent cat de aglomerata este. Usor de transportat si de folosit, sistemele de sonorizare sunt de gasit atat in online, in magazinele virtuale de tipul Music and More, dar si in offline.

Avantajul cumpararii de Sisteme de sonorizare online tine de preturile mai mici, de posibilitatea compararii mai multor modele, de variantele mult mai multe din care puteti alege, dar si de consultanta personalizata de care puteti beneficia indiferent de tipul de sistem cumparat. La Music and More aveti la dispozitie sistemele de sonorizare PA pentru karaoke sau concerte, discursuri, in spatii restranse, sali de repetitie, cu incinte acustice si mixe cu amplificator de putere. Producatori de top precum DJTECH, Roland, Soundsation sau Yamaha sunt prezenti in oferta Music and More, sistemele de sonorizare mai puternice vandute pot fi folosite si in spatii largi si in aer liber, unde publicul e restrans. In cazul sistemelor de sonorizare pentru spatii largi, mixerul puternic poate asigura o putere continua RMS de 560W, se pot conecta mai multe instrumente muzicale si microfoane la acelasi dispozitiv. Daca numarul telespectatorilor prezenti la un eveniment depaseste 200 sunt ideale sistemele de sonorizare de la Music and More cu difuzoare full-range, incinta acustica de tip vertical line-array, subwoofer care poate acoperi banda joasa de frecvente acustice.

Toate produsele Music and More sunt de calitate, din materiale atent alese si finisate, au un design placut si adaptat cerintelor celor care le vor utiliza, sunt simplu de transportat si de intretinut, la nevoie exista piese de schimb, sistemele de sonorizare rezista la utilizare pe termen lung si intensa, sunetul scos este unul controlat de mixerele din structura lor astfel incat calitatea ascultarii si a redarii sa fie cat mai buna.

Muzica pentru duminica