Amplifica sunetul instrumentelor cu sisteme de sonorizare profesionale

Ca e vorba de scoli, biserici sau baruri si cluburi, spatii care gazduiesc evenimente, sistemele de sonorizare sunt un accesoriu esential pentru ca mesajele transmise sau muzica sa poata fi auzite in cele mai bune conditii. Practic, aceste sisteme de sonorizare amplifica emisiile vocale sau muzica si distribuie uniform sunetul in incapere, indiferent cat de aglomerata este. Usor de transportat si de folosit, sistemele de sonorizare sunt de gasit atat in online, in magazinele virtuale de tipul Music and More, dar si in offline.

Avantajul cumpararii de Sisteme de sonorizare online tine de preturile mai mici, de posibilitatea compararii mai multor modele, de variantele mult mai multe din care puteti alege, dar si de consultanta personalizata de care puteti beneficia indiferent de tipul de sistem cumparat. La Music and More aveti la dispozitie sistemele de sonorizare PA pentru karaoke sau concerte, discursuri, in spatii restranse, sali de repetitie, cu incinte acustice si mixe cu amplificator de putere. Producatori de top precum DJTECH, Roland, Soundsation sau Yamaha sunt prezenti in oferta Music and More, sistemele de sonorizare mai puternice vandute pot fi folosite si in spatii largi si in aer liber, unde publicul e restrans. In cazul sistemelor de sonorizare pentru spatii largi, mixerul puternic poate asigura o putere continua RMS de 560W, se pot conecta mai multe instrumente muzicale si microfoane la acelasi dispozitiv. Daca numarul telespectatorilor prezenti la un eveniment depaseste 200 sunt ideale sistemele de sonorizare de la Music and More cu difuzoare full-range, incinta acustica de tip vertical line-array, subwoofer care poate acoperi banda joasa de frecvente acustice.

Toate produsele Music and More sunt de calitate, din materiale atent alese si finisate, au un design placut si adaptat cerintelor celor care le vor utiliza, sunt simplu de transportat si de intretinut, la nevoie exista piese de schimb, sistemele de sonorizare rezista la utilizare pe termen lung si intensa, sunetul scos este unul controlat de mixerele din structura lor astfel incat calitatea ascultarii si a redarii sa fie cat mai buna.