Ai grija de parul tau in mod profesionist cu produsele din gama kashmir keratin

O componenta principala a parului, keratina nu este altceva decat o proteina speciala, al carui scop este de a conferi rezistenta si stralucire firelor de par. Daca nu ar fi existat keratina si in par la o simpla coafare parul ar fi fost prea greu de aranjat in forma dorita-keratina il ajuta sa fie mai maleabil. Pe langa aceste functii, keratina poate repara firele de par degradate, e adevarat, in timp, dar le repara cat se poate pana sa intervenim noi si sa folosim produse pe baza de keratina.

Din varii motive, externe si interne, keratina ajunge sa nu mai fie la nivelul parului in cantitatea dorita sa ca apare aspectul neplacut, greu de coafat al parului, firele de par sunt mai greu de ingrijit si se degradeaza constant, ajungand pana la rupere sau rarire. Procentul de keratina din firele de par poate fi refacut cu ajutorul unui sampon kashmir keratin, disponibil si in oferta curenta a Allbeauty, magazin online cu cele mai bune produse cosmetice profesionale. Sampoanele kashmir keratin au fost concepute pentru a reface parul degradat si structura sa afectata de diversi factori, ele repara parul uscat sau vopsit, regenereaza firele de par si reda aspectul placut si usor de coafat. Pe langa keratina, sampoanele mai contin si proteine si aminoacizi, elemente cheie in potentarea efectelor tratamentului aplicat local.

In toate sampoanele de la Allbeauty de acest fel nu exista parabeni sau sulfati, se pot utiliza si pentru par gras, casant, indepartand chiar si matreata sau impuritatile, in functie de tipul de produs ales. O varianta mai deosebita de tratament este cea pe baza de ser cu keratina, ideal pentru repararea rapida a firelor de par degradate si pentru prevenirea electrizarii. Indiferent ce veti folosi parul va ramane stralucitor, mai sanatos, va arata mult mai bine si va veti simti excelent stiind ca puteti trata rapid problema firelor de par subtiate excesiv.