Outfituri ideale cu pantofi sport

Desi blamati de multi dintre pasionatii de moda, tenisii par sa ramana in topul preferintelor multora dintre femei, mai ales ca dincolo de comoditatea pe care o ofera au si darul de a face o tinuta casual sa arate extrem de bine. O spun designeri celebri care au inclus tenisii in colectiile lor din ultimele sezoane (Prada, Lanvin, Miu Miu), o spun branduri destinate publicului larg (Converse, Vans, etc) si o sustinem si noi. Pentru o mai buna exemplificare, iata cateva idei de outfituri in care tenisii arata super!

Tenisi albi, simpli, din panza de calitate, cu finisaje impecabile, impreuna cu blugi skinny bleumarin, sau drepti bleu deschis, iar in partea de sus poti opta pentru un top larg sau o camasa alba, fie ea si dintr-un material mai pretios. Ambele variante de jeans si pantofi sport dama merg combinate cu un blazer sau sacou lejer din jerseu, cu manecile intoarse.

Aceiasi tenisi albi sunt ideali in look-ul verii: combinat cu short din jeans albastru deschis sau inchis, cu pantaloni navy style (marinaresc) si tricouri largi sau chiar maieuri. Nu uita sa ii accesorizezi cu genti supradimensionate si ochelari de soare mari.
 
Pentru un look rock alege o pereche de tenisi negri inalti, chiar si cu tinte, si asorteaza-i la colanti din piele sau imitatie de piele sau chiar la o fusta maxi neagra. Poti purta tenisi cu geaca de motor, insa atentie la stilul de tenisi pentru care optezi, altfel vei cadea pe panta kitsch-ului.
 
Chiar daca nu mergi la sala sau pe terenul de sport, look-ul all sport a facut si el victime in randul femeilor, mai ales daca vorbim despre cele tinere. Alege pantaloni de trening din in sau bumbac, ce urmeaza linia piciorului sau largi, cu tricouri albe sau negre supradimensionate.