Produse Kerastase la super oferte

De multe ori ne gandim ca daca utilizam produse de par foarte scumpe sau creme de fata extraordinar de scumpe, vom avea si efectele dorite si vom arata ca proaspat iesite dintr-un salon de lux. Ei bine, nu tocmai toate produsele scumpe ofera satisfactie totala si aici am putea denumi cateva insa mai bine ramanem la produse care dau randament si merita laudate decat la cele care fac exact contrariul.

Asadar, daca ati incercat multe game de produse pentru ingrijirea parului si nu ati gasit nici una potrivita este timpul sa incercati si produsele de la Kerastase, produse care sigur nu va vor dezamagi. Unii ar spune ca aceasta gama reprezinta superlativul in ceea ce inseamna ingrijirea parului mai ales daca ele sunt folosite adecvat. Partea buna este ca in perioada sarbatorilor gasesti toate aceste produse de la Kerastase la reduceri si le poti face cadou oricarei prsoane dragi din viata ta. La urma urmei, ce cadou poate fi mai bun si mai potrivit fata de produsele de ingrijire personala de calitate? Pentru iarna gasesti aici si produse care te ajuta sa iti protejezi parul de factorii nocivi ai sezonului rece si anume de ger si aer uscat iar pentru cei care utilizeaza des produse pentru coafare la cald iata ca acum este disponibila si gama care are un factor de protectie in plus pentru coafare la temperaturi foarte ridicate. Asadar poti avea un par foarte frumos si pe timp de iarna si nimeni nu se va mai uita mirat la parul tau sau la coafura ta.

Produsele adecvate de ingrijire a parului isi aduc si ele aportul in frumusetea si vitalitatea parului tau insa ideal este ca pe timp de iarna sa apelezi si la o cofura care sa te ajute la protectia podoabei capilare daca ai parul mai lung, precum cocurile usoare, fara par strans tare sau parul impletit.

Criza hartiei igienice din 1971

In 1971, Hawaii s-a vazut pus intr-o situatie foarte complicata cand nu a mai fost de gasit hartie igienica pe nicaieri. Totul a inceput la 3.900 km est unde muncitorii de pe vasele de pe Coasta de Vest din San Francisco au protestat si au refuzat sa mai asigure transportul de marfa, asa ca Hawaii a ramas fara cele necesare pentru toalete. 15.000 mii de muncitori au demisionat pentru ca nu primeau suficient de multi bani si doreau si cresteri salariale care nu s-au intamplat. Peste 90 de procente din toate bunurile consumate in Hawaii sunt aduse de nave, asa ca hartia igienica era la mare cautare in vremea respectiva. Greva a durat 134 de zile, in februarie 1972 aceasta a luat sfarsit cand muncitorii au acceptat o creste de 14 centi pe ora muncita. Nu se stie ce au facut locuitorii din Hawaii cand au ramas fara hartie igienica.