Transfer de la aeroport in cele mai importante aeroporturi din Romania doar cu Premium Rent

Dupa o calatorie lunga cu avionul transportul este foarte important in momentul aterizarii. De obicei, cum aeroporturile sunt destul de aglomerate si mijloacele de transport normale, taxiuri, autobuze sunt destul de putine, timpii de astepare sunt mai mari decat ar trebuit, astfel incat oboseala acumulata si haosul din locurile respective zadarnicesc orice placere de a calatori in oras. Pentru a pleca rapid de la aeroport si in siguranta, la preturi acceptabile puteti apela oricand ajungeti in Bucuresti sau in alt oras mare al tarii la Premium Transfer, un pachet de servicii oferite de premiumrent, firma specializata in inchirierea de autoturisme pentru transfer aeroport eficient si in conditii de confort maxim.

Premium Rent asigura transportul de la aeroport catre orice destinatie din Romania, inclusiv Bucuresti, local si interurban. Toate masinile din flota companiei sunt dotate cu WIFI-Router, pot sa vina la aeroporturile din Bucuresti, Targu Mures, Iasi, Bacau, Constanta, Sibiu, cele 130 de masini sunt noi, au performante notabile, se poate pune la dispozitie si sofer in scopul unor calatorii de afaceri sau turistice. In functie de numarul de persoane si de destinatia, programul pe care il are fiecare, Premium Rent poate inchiria masini din clasa premium/luxury, BMW Serie 5 sau Mercedes ML, din clasa Midsize, Hyunda I40, de exemplu, sau clasa Van 8+1, VW Caravelle sau Mercedes V200. Serviciile firmei sunt disponibile clientilor interesati de transfer aeroport pe toata durata saptamanii, 24 din 24 de ore, comandarea masinii se face foarte simplu, prin completarea formularului online cu datele personale, data si ora aterizarii, numar zbor si locatie transfer.

La sosirea pe aeroport soferul va va prelua de la Sosiri si va da conduce spre masina, astfel ca nu veti mai pierde timp cautand autoturismul in parcare. Printre avantajele inchirierii de masini de la Premium Rent se numara si km nelimitati, lipsa taxelor ascunse, politica plin cu plin si promptitudinea serviciilor oferite, calitatea acestora.