Detoxifierea dupa sarbatori poate fi mai eficienta daca mergeti la Clubul de la Mara

Sarbatorile de iarna inseamna mese imbelsugate alaturi de familie si prieteni, prea putina miscare si timp mai mult petrecut in preajma casei. Organismul nostru face fata destul de greu acestei perioade speciale din an asa ca la finele ei avem nevoie neaparat de o detoxifiere completa pentru a putea sa incepem anul in forta.

Detoxifierea inseamna in primul rand o curatare a ficatului si a sangelui, o hidratare cat mai buna si relaxare in aer curat, in compania celor mai buni specialisti in nutritie. Pentru ca organismul nostru este foarte complicat detoxifierea nu trebuie facuta acasa, ci sub supravegherea unui medic care stie exact ce ii trebuie organismului in functie de istoricul medical. Daca nu v-ati hotarat inca unde veti pune in practica cele mai eficiente solutii de detoxifiere va puteti face o rezervare la Centrul de detoxifiere si relaxare a Clubului de la Mara. Aflati totul despre acest club de pe site-ul mara-maramures.ro. Toate activitatile din cadrul centrului sunt coordonate de catre Dr. Adrian Danciu, expert in nutritie si detoxifiere, informatiile despre cazare si programari le gasiti pe site-ul mara-maramures.ro, aveti la dispozitie program de 6 sau 13 zile, atmosfera este una speciala, peisajele sunt superbe in acea zona, la poalele muntelui Gutai.

Varianta intensiva a programului de detoxifiere cuprinde si masajul de drenaj limfatic, accesul la sauna tunel cu infrarosu, speciala pentru celulita, dar si masaj reflexoterapie. Meniul primit pe tot parcursul desfasurarii programului este personalizat si stabilit in functie de nevoile fiecarui pacient, cei care se incriu in program participa si la seminarii pe teme de nutritie si de detoxifiere.

Pe mara maramures  sunt si exemple de program al unei zile obisnuite, toate activitatile care tin de detoxifiere sunt completate de plimbari in aer liber si posibilitatea vizitarii zonei exceptionale. La final toti pacientii pleaca cu organismul curat, fara toxine, cu planuri de nutritie si cele mai bune idei de mentinere a gradului redus de toxine din organism.

Ultima vacanta din viata unui student

Anul trecut am avut ultima vacanta din viata de student. Pentru a-i pastra o amintire frumoasa mi-am propus sa merg cu grupul de prieteni la Predeal, o saptamana. Timpul a fost de partea noastra. Am facut cate ceva din fiecare activitate care se putea realiza in scop de relaxare. Am facut plimbari, am urcat pe munte, am jucat tenis, am stat la terasa la o bere, am dansat, am facut plaja, nu am pierdut nimic din ce mi-am dorit in problema distractiei si relaxarii. Dupa cateva zile de la sosirea la Predeal am sarbatorit-o pe Aurora, colega noastra care-si intregea buchetul anilor cu un nou trandafir. Pentru ca eram 4 perechi, impreuna cu cei sase prieteni ai mei, fetele si baietii, ne-am gandit sa-i cumparam Andreei un cadou pe care sa-l foloseasca multa vreme dupa despartirea noastra.

Parerea tuturor a fost ca cele mai frumoase cadouri se procura din comertul on- line. Am intrat pe internet si am vizitat mai multe site-uri cu bijuterii din argint. Ne-am oprit la www.zamoracollection.ro . Acolo, am gasit multe modele frumoase si potrivite cu gusturile noastre si cu ce stiam ca poarta Andreea. Lui Ionut, preitenul Andreei, i-a revenit misiunea sa rezolve comanda unui set din argint, pentru care facusem ,,cheta”. Era compus din cercei, colier si inel, toate impodobite cu zultanite. O frumusete de bijuterii! Eu, Magda si Florina eram incantate de alegerea facuta pentru Andreea si ne-am gandit ca la sosirea acasa, cand portofelele se vor reface si ne vom permite, ne vom cumapra si noi cate un set de bijuterii din argint de la Zamora Collection. In acest fel , ne-am spus noi, vom pastara ceva comun care sa ne aduca aminte de ultima vacanta din studentie si de frumoasa intelegere din grupul de prieteni. De ziua Andreei, dupa amiaza, ne-am intalnit la un restaurant din oras, unde ne simteam noi cel mai bine. La momentul potrivit, Ionut i-a oferit din partea noastra, a grupului, cadoul. A fost incantata, ne-a multumit sincer si repetat… Cand credeam ca surprizele au fost epuizate, Cristi, prietenul meu, a pus pe masa, ca prin farmec, patru mici cutii de bijuterii, identice, din care fiecare baiat a luat cate una si i-a oferit-o prietenei sale. Nu ne-a venit sa credem, cat de inspirat si de frumos au procedat prietenii nostri.

Parca ne citisera gandurile… Fiecare dintre noi, inclusiv Andreea, am primit cate o pereche de cercei si un inel. Ne-am imbratisat cu totii. Am laut cadoul baietilor ca pe o logodna comuna cu prietenia si fidelitatea de a ne intalni in fiecare an la Predeal, in sezonul similar. Daca inelele ne vor lega si in casnicii, am stabilit ca primii invitati la nunta fiecarei perechi sa fie cei din ,,Grupul de la Predeal”. A trecut un an, timpul nu ne-a adus prima invitatie, dar toate perechile s-au pastrat.

Orbirea

Cum ar fi sa nu „vezi” altceva decat intunericul? Sau cum ar fi sa nu stii cum arata chipul copilului tau sau al sotului? Lumea in care traiesc orbii este una a absurdului, o lume in care doar sunetele iti pot spune cate ceva despre cel de langa tine. Recent, un doctor din Florida a venit cu o idee geniala pentru cei ramasi fara vedere din nastere. Folosirea de celule stem pentru eliminarea completa a orbirii. Celulele stem extrase din maduva osoasa urmau sa fie injectate in ochiul pacientilor pentru a reface particularitatile pierdute ale organelor vederii. Pe la jumatatea anului 2016 o alta procedura asemanatoare era deja in curs intr-un spital londonez. Tehnica folosita de doctorii de acolo implica un strat foarte fin de polyester care distribuia celulele stem in spaatele retinei pacientilor implicati in aceste operatii complicate.