Inlocuieste parchetul uzat cu un parchet din lemn masiv de calitate superioara

Designul interior se bazeaza intotdeauna pe schimbari discrete, dar de efect. La o casa, de exemplu, pentru a transforma o camera banala intr-una extraordinara aveti nevoie de multa imaginatie si materiale de calitate. Primul element asupra caruia trebuie sa va opriti cand va apucati de redecorarea camerelor este parchetul. Impreuna cu peretii si mobilierul, el este „interfata” pe care orice invitat o poate vedea si care spune foarte multe despre dvs. si casa in care locuiti. Cea mai buna alegere pentru o camera impozanta, eleganta si moderna este inlocuirea vechiului parchet cu un parchet din lemn masiv.

Parchetul din lemn masiv poate fi cumparat nefinisat pentru a avea culoarea dorita dupa aplicarea finisajului la fata locului, se fixeaza usor si rapid prin lipire sau prindere, se slefuieste si se finiseaza dupa instalare asa ca se va potrivi perfect designului general al camerei. Tipul de parchet din lemn masiv cu sistem de imbinare nut si feder si lame egale permit montarea in diverse modele, de unde si gama larga de aplicatii ale acestui tip de parchet. Parchetul din lemn masiv izoleaza bine termic, rezista la variatii de temperatura si umiditate, nu retine praful si mucegaiul, este usor de intretinut cu substante speciale, are un aspect luxos si modern. La Natural Wood Floor aveti la dispozitie o gama larga de parchet lemn masiv nefinisat, uleiat, pentru baie din diverse esente lemnoase rezistente si cu un aspect estetic deosebit. Teak, salcam sau frasin, stejar sunt doar cateva dintre esentele oferite de Natural Wood Floor, fiecare model in parte fiind perfect atat pentru montarea in baie, cat si pentru montarea in alte camere.

Parchetul pentru baie are o rezistenta mai mare la umezeala, este tratat special pentru a asigura protectia totala in cazul in care exista apa pe suprafata sa, nu se umfla de la umezeala si poate fi curatat foarte usor, igienizat, pentru un aspect placut chiar si dupa cativa ani de utilizare. Transportul se realizeaza rapid pana la domiciliul clientului, modelele de parchet se gasesc rapid cu ajutorul filtrelor si motorului de cautare de pe site, informatii aditionale despre fiecare esenta sau tip de parchet puteti primi oricand de la consultantii Natural Wood Floor

Moduri nebunesti in care tarile au incercat sa controleze rata natalitatii


Ai un copil, fii o eroina. Crezand ca a deveni o superputere insemna sa ai in primul rand oameni cat mai multi pe care sa te bazezi, URSS le-a transformat pe mame in eroine daca aveau copii multi, sperand la un boom al natalitatii. Cine avea peste cinci prunci primea titlul exceptional de Mama Eroina si o medalie, impuse in 1944. O alta medalie la fel de importanta primeau si mamele care nasteau cinci copii, asta daca primul atingea un an si restul erau sanatosi. Medaliile au functionat si mamicile nasteau copii pe banda rulanta, cam opt milioane de mamici au primit astfel de medalii.
Pauze de sex in Coreea de Sud. Dupa ce in Coreea de Sud nu s-au mai nascut copii mai deloc, nu mai mult de 1.2 copii pe mamica era rata natalitatii, guvernul a luat masuri drastice si a introdus Ziua Familiei. In fiecare a treia miercuri in fiecare luna, tot ce tine de institutie guvernamentala se inchidea la 7pm, incuranjand angajatii sa se duca acasa sa stea cu familia si sa intretina cat mai multe relatii sexuale neprotejate ca sa aiba cat mai multi urmasi. Reducerea zilei de lucru insemna in ochii autoritatilor timp mai mult pentru dragoste si momente romantice fierbinti in dormitor. Din nefericire, tactica nu a functionat, insa cativa copii tot au fost procreati.