Cum sa amenajezi camera copiilor in functie de sexul lor?

Camera copilului tau e un spatiu aparte, un loc in care acesta se va dezvolta si va creste mare, se va transforma treptat in adult. Ce face in camera sa, cu ce isi ocupa timpul, conteaza foarte mult, de aceea trebuie sa avem mare grija la decorarea si amenajarea camerelor pentru copii.

Daca ai o fetita, trebuie sa stii ca o amenajare camere pentru copii e mai dificila pentru ca fetele sunt mai pretentioase. Poti incepe prin a decora camera in stil vintage, casual sau elegant, culorile trebuie sa fie deschise, jucause, peretii sa fie colorati, inflorati chiar, mobilierul decorat corespunzator si in culori cat mai atragatoare.

Cum camerele copiilor sunt in general mai micute, la amenajare camere copii ar fi bine sa folosesti mobilier multifunctional si care nu ocupa mult spatiu. Ideea este sa lasi cat mai mult loc de joaca pentru fetita. Culorile trebuie sa fie diferite, la mobilier, pereti, parchet, astfel incat sa avem o diversitate cat mai frumoasa si placuta privirii. Cromatica neutra trebuie combinata cu cea deschisa, se poate apela si la „trucul” de a lasa fundalul intr-o singura culoare si restul accesoriilor din camera, de la covor la perdele si perne, in culori diferite, in timp ce mobilierul trebuie sa fie si el la fel ca fundalul, intr-o singura culoare. Stilul minimalist si modern se combina perfect, asa ca nu trebuie sa-ti fie frica sa combini designul abrupt cu niste culori puternice, forme geometrice un pic iesite din comun. Neaparat trebuie sa alegeti si o tema a camerei fetitei si sa respectati culorile sexului, in speta rozul, rosul, galbenul si tot ce se incadreaza in aceasta gama. Si in cazul baieteilor, camerele trebuie sa fie decorate cat mai atragator, sa se stabileasca teme, de exemplu, jungla sau o pista pentru masini. Decorul din camera poate sa fie compus din fel de fel de piese de mobilier si obiecte in aceeasi idee cu tema.

E important ca micutii sa fie indrumati catre sport de cand sunt mici si sa le fie decorata camera cu fel de fel de obiecte si accesorii aplicate pe pereti care sa trimita cu gandul la activitati sportive. Locul de joaca ar fi excelent sa fie plin cu de toate pentru ca micutul sa nu se plictiseasca cat e ziua de lunga.

Jurnale extraordinare ale unor oameni relativ simpli

Florence Wolfson. Pe cand implinea 14 ani, in august 1929, Florence Wolfson a primit cadou un jurnal. Pentru urmatorii cinci ani ea si-a notat cate ceva zilnic in jurnalul sau, pana cand acesta a fost lasat pentru alte lucruri mai importante. In 2003, vechiul sau apartament a fost curatat si asa s-a descoperit acest jurnal, printre rochii si obiecte din trecut. Jurnalul fusese salvat de un inginer contructor, care l-a dat apoi unui scriitor, pentru a ajunge mai apoi la un avocat. Au incercat cu totii sa dea de fata blonda din pozele din jurnal.

Au gasit-o pana la urma, avea 90 de ani si i-au inmanat jurnalul. Printre paginile jurnalului sau se putea intrevedea foarte clar viata de la inceput de secol, cand lumea incepea sa progreseze si Primul Razboi Mondial isi arata deja umbrele macabre. Amintirile scrise in jurnal zugraveau perfect ce fel era viata in New York pe atunci. Nascuta din imigranti rusi, ea a crescut intr-o familie in care tatal era doctor si mama era croitoreasa. Micuta se juca tenis si calarea in Central Park, facea multe plimbari prin oras si se intalnea cu baiatul care urma sa-i devina sot. Dar jurnalul ne arata si cat de putin se schimba viata cu adevarat.

Cu toate ca in mare, viata era cam la fel, existau dificultati in mariajul parintilor sai, era obsedata de cum arata si visa sa arate ca modelele de la prezentarile de moda. Ea nu a reusit sa isi faca o cariera in arta sau literatura si a suferit enorm. Vorbeste in jurnal si despre dorinta de a iubi, despre prietenul sau si despre prietene, si despre dorinta de a fi completa. Asadar, lumea se schimba, in toate felurile posibile, dar sufletul ramane acelasi in mare parte.

Cateva calitati ale unor ghete femei din piele naturala

Imaginea este cea mai importanta pentru orice doamna si domnisoara, asa ca ea trebuie intretinuta cu orice pret si in cele mai creative moduri. Ca e iarna, ca e vara, femeile trebuie sa arate bine, sa fie apreciate, sa atraga privirile domnilor, sa fie in centrul atentiei. Din tinuta doamnelor nu ar trebui sa lipseasca nici un element care sa le ofere un plus de eleganta si feminitate. Un element important il reprezinta incaltamintea. Nu ne putem plange ca nu exista ghete femei online.

Modelele sunt dintre cele mai interesante si mai variate, preturile sunt de toate „marimile”. Cand vine vorba insa de cumpararea lor, ghetele devin dintr-odata prea putine, pentru ca sunt prea putine care sa indeplineasca criteriile de calitate pe care fiecare dintre noi le avem. Daca tinem la bugetul nostru pentru incaltaminte si vrem sa luam ceva care sa ne tina mai mult de doua sezoane atunci vom alege ghete femei online din piele veritabila. Ghetele din piele sunt cele mai calduroase, arata bine, se pot ingriji usor, rezista la variatii de temperatura si au mai multe calitati importante fata de cele din piele sintetica. Pielea naturala ofera un plus de confort in timpul mersului, se curata usor, se poate intretine cu un strat de crema aplicat la cateva zile, nu se demodeaza, se va cauta intotdeauna. Intrucat este un material impermeabil, ghetele din piele naturala pot sa fie purtate si atunci cand ploua sau cand exista zapada topita. Pe de alta parte, pielea lasa piciorul sa respire, nu exista miros neplacut dupa o zi de purtare, picioarele nu transpira.

Alergiile si problemele de sanatate din cauza pielii sunt excluse deoarece piele naturala nu e tratata chimic in exces asa cum se intampla in cazul celei sintetice. Daca sunt intretinute asa cum trebuie si sunt ferite de temperaturi extreme si de prea multa umezeala ghetele din piele naturala pot sa faca parte din tinuta dvs. ani la rand si isi pot scoate banii mai repede decat ati fi crezut.