Parul fragil se va reface complet prin aplicarea unui tratament hair botox

Nimic nu e mai neplacut pentru o femeie decat sa aiba un par care cade, care se rupe la orice pieptanat si nu mai straluceste ca in tinerete. Din fericire pentru doamnele, dar si domnii care sufera de caderea parului si cresterea mai inceata a acestuia exista un tratament revolutionar natural 100% ale carui efecte sunt vizibile dupa 30 de zile de la aplicare.

Tratamentul Hair Botox este modalitatea naturala, fara hormoni sau alte substante chimice, de a hidrata si asigura substantele nutritive necesare cresterii si dezvoltarii normale a firelor de par. Parul va deveni catifelat si stralucitor, exact ca in tinerete cu tratament hair botox, se va indrepta mai usor si efectul de indreptare va tine pana la sase luni gratie keratinei, botoxului si aminoacizilor esentiali. Actiunea unui tratament hair botox este multipla, in sensul ca primul ingredient, keratina, imbraca firul de par si il sigileaza in exterior, actionand la nivelul cuticulei, botoxul regenereaza firul de par din interior. Rezultatul aplicarii tratamentului este un par rezistent, fin si stralucitor.

Tratamentul hair botox este de folos atunci cand parul s-a deshidratat, cand nu mai straluceste, ca e despicat si subtiat. In urma tratamentului, firul de par e reconstruit, caderea si ruperea sa nu mai este posibola, iar volum sau creste. Ingredientele naturale alternative din tratament hair botox, plante si spirulina sau apilarnil au efecte imediate, la cel mult o luna dupa aplicare. Atat barbatii, cat si femeile pot sa foloseasca acest tratament, fiind recomandat si celor care au inceput deja sa isi piarda din firele de par. Tratamentele naturale pe baza de hair botox pot inlocui cu succes orice operatii sau implanturi de par si pot mentine stima de sine si increderea in sine in limite normale. Chiar si cei care au probleme legate de cresterea parului pot utiliza tratamentul mentionat, care se poate aplica in saloane de cosmetica precum salonul Ambra din Bucuresti, locul unde veti gasi mereu cele mai bune tratamente pentru par si ingrijirea de care aveti nevoie. Personalul calificat si experienta remarcabila a echipei salonului Ambra va vor garanta o aplicare excelenta a hair botox si efecte rapide gratie dozarii si efectuarii operatiilor de aplicare cu maxima seriozitate si profesionalism.

Doar la salonul Ambra veti primi cele mai bune sfaturi pentru o regenerare mai rapida a parului si un tratament specific la cele mai bune preturi. Incercati si dvs. chiar acum acest tratament si veti avea din nou pofta sa iesiti cu prietenii la o terasa pentru a va pune in valoare podoaba capilara.

Mama...

Mi-e dor de mama... niciodată, nici când eram copil, nu mi s-a făcut aşa dor de mama ca acum...

Trateaza rapid si bine acneea cu produse naturiste fara efecte adverse

Fata este una dintre cele mai importante zone ale corpului nostru cu ajutorul carei comunicam foarte usor diferite stari si ne exprimam in cele mai complexe moduri acordul sau dezacordul vizavi de o situatie data. Tenul este destul de greu de intretinut pentru ca mediul in care ne desfasuram activitatea, radiatiile, substantele cu care ne spalam, diversele farduri si creme aplicate pe el il degradeaza in timp.

Mai intervine si varsta, predispozitia la anumite boli ale tenului si la ingrasarea excesiva, ceea ce face imposibila obtinerea unui ten perfect. Una dintre cele mai frecvente afectiuni ale tenului este acneea. Manifestandu-se cu precadere la pubertate sau din cauze hormonale, in timpul sarcinii, la menopauza, acneea se manifesta prin piele lucioasa, porii dilatati si puncte negre, cosuri aparute pe fata pline de puroi. Acneea apare cel mai frecvent din cauza sebumunului in exces, bacteriilor care invadeaza tenul si ingiena necorespunzatoare la nivel local, din cauza alimentatiei. Acneea nu este o afectiune de care sa nu puteti scapa, oricat de dificil ar parea, asta pentru ca exista produse naturiste pentru acnee pe baza de suc de varza, de exemplu, care combate excesul de sebum si lasa tenul catifelat si curat. Inflamatiile cosurilor se reduc, aspectul estetic la fetei se reface complet, iar stima de sine se pastreaza la un nivel corespunzator. Alte produse naturiste pentru tratarea eficienta a acneei sunt si cele care au in compozitie salata verde si ulei de masline, nap crud, suc de lamaie. Compresele cu urzici curata tenul si distug microbii care pot infecta porii deschisi si cosurile deja existente, in curs de umplere cu puroi. Aceste tratamente dureaza o luna si trebuie reluate dupa o pauza. Radacina de macris, preparata sub forma de ceai, este foarte buna pentru tenul plin de acnee si o vindeca prin actiunea antiseptica si antiinflamatorie.

La randul sau, produse naturiste cu macerat de papadie este excelenta pentru acneea juvenila, care se manifesta mai ales atunci cand hormonii masculini si feminini isi fac pentru prima data simtita prezenta in deplinitatea puterii lor, undeva dupa 13-14 ani. Sucul de rosii, otetul de levantica si banalele felii de mar pot sa fie transformate in niste masti de fata care curata in profunzime tenul si distrug cosurile inestetice care ne-au invadat tenul.

Miraj

Necunoscutele existentiale ale fiintei noastre ne surprind intodeauna si ne incurajeaza sa speram, mai mult decit ar fi normal, in puterea efemera, cu care ne nastem. Petre Grosu suferise un accident cerebral sever, raminind paralizat pe o parte, dar nu disperase, cu toate ca medicii nu-i mai dadusera prea multe sperante. Zile si noptile curgeau monoton, fara nici un semn care sa-i intareasca speranta, viata lui, deviata de la cursul ei firesc, continuind intr-un chin sfisietor. Cineva ii spusese sa gindeasca pozitiv, sa creada in autovindecare, lucru care se intimpla intr-o buna zi, descoperind ca poate sa umble si ca-si poate misca minile liber. Medicii, care-l condamnasera la moarte lenta, declarindu-se neputinciosi, ridicasera din umeri la vederea lui, recunoscind ca se inselasera. Petre Grosu scrisese primul poem despre speranta, care surclasase toate tratatele medicale, care uimise lumea stiintifica si pe cunoscutii lui, demonstrind ca puterea de vindecare nu vine din ceruri, cum s-ar putea crede, ci din noi insine, din partea aceea de creier, care ascunde conditia noastra suprema : de nemuritori.