Invata ce inseamna tehnologia moderna cu Smartwatch MyKronoz ZeClock

Ceasurile clasice au fost inlocuite de ceva ani, cu succes, deocamdata, de ceasurile inteligente denumite smartwatch. In fond, e tot un ceas, insa are foarte multe functii speciale, are ecran cu touch screen si poate inlocui chiar si telefonul mobil.

Smartwatch MyKronoz ZeClock este unul dintre cele mai moderne si mai bune ceasuri smart la ora actuala. Are afisaj analog si design premium, conexiune bluetooth si un microfon incorporat pentru a putea cauta rapid pe Google cu ajutorul functie de recunoastere vocala. De asemenea, are un difuzor si butoane intuitive pentru a putea asculta muzica sau a vorbi la telefon direct de pe acest Smartwatch, transformandu-l intr-un telefon mobil la purtator, care nu necesita sa fie scos din buzunar sau sau cuplat la vreun hands-free. Este suficient doar sa indreptati ceasul inteligent in zona gurii si sa discutati fara probleme, oricat doriti. Ecranul destul de mare OLED ZeClock al acestui Smartwatch va permite sa aflati in timp real cum va fi vremea, sa va verificati e-mail-ul, sms-urile, sa vedeti cine a mai dat Like vreunei poze postate pe Facebook. Suporta SIRI, are si Google Now pentru a comanda telefonul prin comenzi vocale. Miscarile iti vor fi urmarite pas cu pas cu ajutorul accelometrului pe sase axe, care va ajuta ceasul inteligent sa raspunda imediat oricaror comenzi facute rapid. Alta functie interesanta a sa este si cea prin intermediul careia puteti controla camera foto a telefonului fra a fi nevoie sa atingeti telefonul.

Ca sa nu intarziati la o intalnire importanta puteti sa setati Smartwatch si o alarma speciala, dar foarte bine puteti seta alarma care va anunta ca va indepartati de telefon. Informatiile care vin dinspre smartphone pot fi personalizate, se poate sincroniza cu telefonul si datele din ele, ceasul poate respinde sau primi apelurile, are planificatorsi chiar functia de gasire a telefonului printr-o simpla apasare de buton. Cumperi-orice.ro ofera acestui produs un an garantie si livrare gratuita, oriunde in tara, inclusiv Bucuresti.

Experimente stiintifice reale care iti vor smulge cateva lacrimi de bucurie

Cainii au antrenat un om de stiinta rus sa-i hraneasca cu ajutorul unui clopotel care suna. In anii 1890, Pavlov a zguduit lumea stiintei cand a realizat celebrul experiment cu catelusul care astepta sa i se dea mancare si saliva ori de cate ori auzea un clopote-reflexul conditionat. Institutul unde lucra Pavlov a obtinut Premiul Garnier pentru descoperirea conditionarii clasice. Insa potrivit biografilor personali, se punea problema ciudata cine pe cine a invatat sa astepte, catelul sau stapanul. Inainte de a hrani cainile, Pavlov suna dintr-un clopotel.

Catelul asocia sunetul cu mancatul si incepea sa saliveze chiar si cand mancarea nu era prezenta. Experimentul lui Pavlov nu prea a reusit la inceput, pentru ca micutul patruped tot sarea pe masa si lovea clopotelul in speranta ca va primi mancarica. Si pentru ca Pavlov nu voia sa piarda asocierea facuta in capul cainelui ii dadea mancare de fiecare data. Daca nu i se dadea ce cerea, catelul putea sa nu mai fie interesat de clopotel si experimentul se ducea pe apa sambetei. Catelul ajunsese sa-l forteze pe Pavlov sa-l hraneasca de cate ori voia el numai sunand din clopotel-mai ceva ca la room service sau la receptia de hotel.

Asta se intampla de cateva ori pe zi si Pavlov sarea ca ars cand auzea clopotelul dandu-i micutului terorist canin hrana promisa. Experimentul a fost oprit pentru ca animalul se ingrasase prea tare-te cred si eu la cata mancare primise de teama sa nu cumva sa se piarda reflexul… Totusi, experimentele sale au continuat cu copoi, care nu prea puteau sari pe masa-sac!

Fa un cadou benefic angajatilor si cumpara un scaun masaj

Stim cu totii, cel putin cei care avem locuri de munca de birou care presupun statul pe un scaun ore intregi cu ochii holbati in calculator, cat de rea poate fi aceasta monotonie pentru organism si pentru sistemul osos si muscular. Randamentul scade pe masura ce anii trec, stresul creste, iar angajatul nu va mai veni la locul de munca cu aceeasi placere, ci cu o oarecare ezitare, teama ca i s-ar putea intampla ceva si nu va mai putea fi asa de activ din cauza durerilor de oase si muschi si starii generale proaste. Verificati oferta de scanue de masaj la Komoder.ro.

Folosirea unui scaun masaj de catre angajati poate creste productivitatea si performanta angajatilor, ii ajuta sa nu sufere din cauza sarcinilor repetitive si pozitiilor foarte proaste pe care trebuie sa le adopte in timpul muncii de birou. Muschii nu vor mai fi asa de durerosi si tensiunea acumulata va disparea imediat ce incepe masajul, iar angajatii nu vor mai lipsi de la locul de munca din motive de sanatate-un scaun masaj poate rezolva foarte multe probleme de sanatate, mai multe decat v-ati putea imagina. La Komoder.ro gasesti cel mai eficient scaun cu masaj. Stresul fizic sau mintal si emotional este redus, intinderile musculare nu mai le fac probleme celor care au un loc de munca ce le impune sa se miste rapid si repetitiv. De asemenea, circulatia si respiratia sunt cu mult imbunatatite, atentia si concentrarea angajatului vor fi net superioare daca va folosit scaunul de masaj.

Sistemul imunitar va functiona mai bine, anxietatea va disparea si ea, miscarea va fi mai usoara, flexibilitatea sistemului muscular mai mare Pe de alta parte, angajatorul poate dovedi foarte simplu tuturor angajatilor ca ii pasa de ei si ca ii apreciaza si incearca sa-i ajute cum poate pentru a obtine cele mai bune rezultate. Angajatul, la randul sau, va avea o cu totul imagine despre locul de munca si va veni cu placere la lucru stiind ca va avea si un moment de relaxare numai al lui pus la dispozitie de sef prin intermediul unui scaun masaj. Vizitati blogul Komoder.ro pentru a va alege un scaun cu masaj potrivit.

Helmiflores te scapa de viermii intestinali in mod natural si sigur

Sunt cei mai de temut dusmani atat ai copiilor, cat si ai adultilor. Se inmultesc rapid, pot sa ajunga oriunde in corpul uman, chiar si in creier, si ne pot distruge fara sa stim nici macar de ce ne simtim din ce in ce mai rau. Parazitii intestinali sau viermii se afla pe primele locuri in privinta cauzelor imbolnavirilor si pierderii in greutate remarcate mai ales la micuti.

Viermii intestinali pot ajunge in corpul nostru fie de la alte persoane care nu respecta normele minime de igiena dupa folosirea toaletei, fie prin intermediul unei carni care nu a fost suficient de bine gatita, fie prin simpla ingerare a unor larve provenite din fructe sau legume care nu au fost spalate suficient de bine. Odata ce au fost depistati, fie vizual, fie prin niste analize de fecale sau de sange, viermii intestinali trebuie distrusi imediat si alungati din intestine, expulzati odata cu materiile fecale eliminate zilnic pentru a nu li se permite inmultirea necontrolata. Helmiflores reprezinta solutia 100% naturala pentru prevenirea infestarii si tratarea, distrugerea parazitilor intestinali cum ar fi giardia, limbricii sau oxiurii.

Spre deosebire de medicamentele de sinteza cu efecte foarte puternice asupra ficatului, Helmiflores, 25 ml nu ataca ficatul, protejeaza intestinele si elimina rapid atat ouale, cat si parazitii adultii. Produsul este bun si pentru tratarea anorexiei, dischineziei biliare sau pentru migrenele severe, simptome asociate de multe ori cu toxinele eliberate in intestine de catre viermi. Medicamentul naturist prezentat sub forma de solutie buvabila de 25 ml este deosebit de eficient la pacientii cu afectiuni hepatice generate de giardia si toxinele eliberate de acestia, incurajand sistemul digestiv sa elimine toti parazitii prin intermediul materiilor fecale.

Peristaltismul va fi accelerat, scaunele vor fi mai dese si vor avea un volum mai mare, tocmai pentru ca doza recomandata din cei 25 ml sa-si faca efectul cat mai bine. Plantele care va vor scapa si pe dvs. si pe micuti de viermii intestinali atat de periculosi sunt pelinul, macesele, vetricele, cimbrul, toate combinate cu miere, substantele active din ele regasindu-se in proportii variate in produsul natural de la Cufarul Naturii.

Practici medicale antice la care am renuntat, din fericire

Folosirea excrementelor pe post de medicamente. Egipt. Cand avem vreo infectie la ochi nu prea ne vine sa luam niste excremente de animal si sa ne frecam cu ele la ochi. Nu acelasi lucru credeau si egiptenii antici. Tratamentul lor preferat pentru orice rana sau infectie era sa puna excremente in acel loc pentru a vindeca zona. Se administrau chiar si pe cale orala.

Excrementele proveneau de la animale, de exemplu porci, sau chiar de la copilasi. Ideea era sa apara puroiul, care putea sa vindece acele zone. Acum stim ca puroiul e un semn al infectiei, insa atunci egiptenii chiar erau fascinati in prezenta lui. Si astazi fecalele se folosesc in multe tratamente. Clostridium difficile, care provoaca diaree puternica, se poate combate usor daca se introduce prin rect o masa de materii fecale cu bacterii sanatoase pentru a reface flora colonului si intestinelor. Ba chiar au fost facute si pastile inghetate cu fecale, care permite acelasi tratament fara a fi nevoie sa iti indese cineva niste fecale de la altul fix in dos. Indepartarea partiala a limbii. Europa. Hemiglosectomia este o procedura medicala care implica eliminarea unei parti a limbii. Se practica mai ales in cazul bolnavilor de cancer oral. Desi limba e deformata, tesutul cu celulele canceroase periculoase e eliminat rapid. Refacerea plastica a limbii usureaza din socul pierderii unei parti din acest muschi foarte important.

Din nefericire, pacientii de prin secolele XVIII-XIX nu prea erau interesati de cancer, ci isi doreau doar sa corecteze ganguritul si balbaitul. Daca se indeparta jumatate de limba, gata si cu balbaitul. Procedura nu functiona in cele mai multe cazuri si oamenii mureau dupa ce pierdeau mult sange si faceau infectii care dadeau in septicemie.

Nastie Bang - un model Hublot dedicat lui Ilie Nastase

Nastie Bang este modelul de ceas care face parte dintr-o editie limitata Hublot de 132 de piese, cate una pentru fiecare victorie obtinuta de Ilie Nastase de-a lungul carierei sale.

Ceasul Hublot Nastie Bang a fost lansat pe 22 iunie 2011, la Londra, in cadrul ceremoniei de inaugurare a celui de-al 36-lea boutique Hublot. La eveniment au participat si Ion Tiriac, Jean-Claude Biver, CEO-ul Hublot, si Marcus Margulies, presedintele Time Products.

Ceasul, in valoare de 65.900 de lei, este un model Big Bang de 44 de mm, din ceramica neagra, cu mecanism automatic cu cronograf. Nastie Bang are steagul României plasat pe laterala carcasei, iar semnatura lui Ilie Nastase, fost numarul 1 ATP, este gravata pe cadranul din antracit, in dreptul orei sase.

Tot pe cadran, in dreptul orei noua, se afla counterul pentru 60 de secunde, care aminteste de un meci de tenis: “15 - 30 - 40 - game Nastase", in timp ce counterul pentru 30 de minute este pozitionat in dreptul orei trei si decorat precum o minge de tenis. Spatele carcasei este gravat cu o imagine a jucatorului Ilie Nastase in actiune, se arata intr-un comunicat al Cellini, Nastie Bang a fost disponibil in reteaua magazinelor Cellini, reprezentantul oficial al brandului Hublot.

„E uimitor cum are o popularitate atat de mare, desi nu mai e in zona activa a tenisului de zeci de ani! Tineri care nu l-au vazut pe Ilie jucand live niciodata, l-au oprit pentru autograf.”, a declarat Ilie Nastase. Ilie Nastase a avut ocazia sa incerce cateva operatiuni de asamblare a unui ceas si sa fie ucenic la turnatoria Hublot, unde se realizeaza aliajul „Magic Gold”.

Momentul maxim l-a reprezentat intalnirea cu geniul creativ Hublot, Mathias Buttet. Inainte de premiera de la Baselworld, Ilie a vazut cel mai complicat ceas al anului: „La Ferrari”. Potrivit lui Buttet, va avea o rezerva de mers de 50 de zile – „si chiar functioneaza!". Ilie Nastase a fost insotit in vizita sa la turnatoria Hublot de catre Dan Vardie si Sorin Mihai Popa, personalitatile care au determinat materializarea proiectului Nastie Bang.

Surse: temporis.ro, cellini.ro

Vanghelie

Avind faima de politician incult, fara nici cea mai mica urma de instructie, cunoscut drept primarul „care este”( primarul sectorului 5 din Bucuresti!), autorul unor expresii celebre precum ” sa citeasca dracului si ei niste almanahe” sau „daca nu esti bun, sistemul te ejaculeaza”, si fiind calul de bataie al tuturor ziaristilor sau al comentatorilor de orice fel, putini l-ar fi crezut in stare de ceea ce-l acuza procurorii, si anume, de acordarea preferentiala de contracte contra unui comision de douazeci la suta din fiecare, suma rezultata din aceste comisioane de-a lungul a sapte ani atingind cifra astronomica de o suta de milioane de euro, trecind pe primul loc in rindul politicienilor spagari. Tot din sursele Procuraturii aflam ca Vanghelie platea avocatii celor retinuti de DNA (nu atit pentru a-i ajuta pe cei din urma!), cit pentru a primi de la primii informatii din dosarele intocmite de Parchet ( cu referire la dinsul). In aceeasi nota, aflam cu stupoare, despre legatura sa cu Rares Bogdan, realizator la un post de televiziune (platit din umbra pentru a-l ataca si discredita pe premier!), si implicarea acestuia, contra unei sacose cu trei sute cincizeci de mii de euro, marca Vanghelie, intr-o actiune de influentare a presedintelui, Iohanis. Desigur, si aceste acuzatii ale DNA-ului se bazeaza, exclusiv, ca si pina acum, pe interceptari si denunturi, acoperind o perioada de timp anterioara comiterii faptelor.