Cum stii ca ai ales un tratament anticelulitic profesional?

Se apropie vara si, inevitabil, concediul la mare. Si cum orice femeie isi doreste sa arate impecabil in costum de baie, este timpul sa fie luate cateva masuri care sa elimine celulita cea inestetica. Ca sa ai suficient timp pentru a arata bine in costum de baie, trebuie sa incepi deja un tratament anticelulitic. Poti incerca tratamentele anticelulitice naturiste, insa este bine ca acestea sa fie completate si cu un tratament anticelulitic profesional realizat intr-un salon de remodelare corporala.
In randul tratamentelor anticelulitice naturiste se incriu tratamentele corporale cu ulei de cocos, cafea, baile cu uleiuri esentiale, etc.
Daca doresti sa urmezi un tratament anticelulitic intr-un salon profesional, trebuie sa stii ca cele mai eficiente metode de a scapa de celulita sunt:
Impachetarile cu parafango
Acestea reprezinta unul dintre cele mai populare tratamente anticelulita, insa si cele mai eficiente pe termen lung. Impachetarile cu parafango actioneaza in tesutul subcutanat, distrug celulita, elimina toxinele din organism si ajuta la arderea grasimilor.
Aparatul cu vacuum
Acest aparat elimina rapid celulita si depunerile de grasime. Vacuum-ul realizeaza o aspiratie locala, care dizolva grasimea, scade celulita cu un grad si partea buna este ca celulita va aparea din nou foarte greu in zona in care a fost utilizat aparatul, deoarece acesta actioneaza la o adancime puternica.
Aparatul cu ultrasunete
Aparatul cu ultrasunete este indicat persoanelor care se confrunta cu celulita severa, intrucat contribuie eficient la indepartarea ei. Procesul consta in aplicarea unui strat de crema termoactiva anticelulita/antivergeturi, urmand ca aparatul cu ultrasunete sa actioneze timp de 15 minute.
Pentru ca un tratament anticelulitic sa fie eficient este necesar sa fii atenta la ce si cat mananci (fara o alimentatie sanatoasa tratamentul anticelulitic aplicat nu iti aduce rezultatele dorite), trebuie sa faci miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi (este suficient daca mergi pe jos zilnic), trebuie sa consumi cat mai multe ceaiuri anticelulita si trebuie sa eviti, pe cat posibil, situatiile stresante.
Nu lasa celulita sa puna stapanire pe corpul tau. Actioneaza din timp ca sa previi aparitia ei. Daca celulita deja s-a instalat este timpul sa urmezi un tratament anticelulitic si sa-ti schimbi stilul de viata si cel alimentar zilnic.

Colegii de camera in facultate

Primul an de facultate l-am petrecut in chirie.  Apartament cu 2 camere, prost mobilat si destul de friguros. Dar pe langa toate aceste impedimente, colegii au fost de nota 20. Mai ales colega de camera. O stiam din liceu asa ca ne cunosteam cat de cat. Daca la inceput eram putin rusinoasa una fata de cealalta, pe parcursul anului ne-am deschis cu totul.

Au existat dati cand ne asteptam cu mancare una pe cealalta. Stiam destul de bine orarul si astfel imediat prajeam un cartof cu un ochi. Cand intram in casa si vedeam masa pusa parca il luasem pe Jesus de picior. Chiar daca de cele mai multe ori ne intelegeam foarte bine, erau momente cand ne faceam troaca de porci. Asta mi-a placut cel mai mult. Nici una nu tinea in noi, fiecare avea ceva de zis, zicea iar in jumtate de ora ne impacam.  Era  si normal sa avem opinii diferite, eram oameni si gandeam. Daca cu ea ma intelegeam super, cu cealalta colega de apartament insa treburile mergeau mai greu. Vorbeam si cu ea, dar mai putin.
Prima betie am tras-o in schimb cu colega de camera. De fapt nici nu a fost betie. A fost amestecatura proasta. Am zis sa ne facem lati repede cu resurse putine.
Astfel am pus un tol de vin, unul de bere, unul de tuica iar cireasa de pe tort a fost un lichior dulce. Eu de felul meu nu beau, iar toate astea amestecate m-au pus la pamant. Mi-am revenit repede in schimb. O tura repede pana la baie si  imediat am fost in picioare. Alte experiente au fost cele de imprumut. Incepand de la sampon si mancare ne imprumutam chiar si abonamentul de pe autobuz. Au fost zeci de ocazii cand l-am impartit. Cu ajutorul ei am inceput sa mananc mai diversificat. Am mancar prima data salata de varza. Am fost pur si simplu indragosita de ea. Sau de drob si clatitele cu carne. Bineinteles ca nu au existat numai perioade prospere. Au fost momente cand ramaneam amandoua fara mancare si bani. Si astfel imparteam. Luam amandoua o paine, margarina aveam eu iar gem avea ea. Si astfel stateam si cate 3 zile cu gem pe paine cu margarina. Sau a axistat o perioada cand ne faceam farse. Noi doua versus ceilalti colegi de camera.  Gemuletul de la baie dadea in balcon si astfel prietenul celeilalte colegi de apartament se strecura pe acolo si ne batea in balcon la geam. De atatea ori mi s-a facut rau.

Totul incepuse cu celebra pasta de dinti pe clantele usilor.  Si bineinteles am evoluat. Schimbat solnitele, pus ceolofan pe capacul de la baie. Sunt sute de farse facute unii altor. Chiar daca nu am stat in camin, pot spune ca primul de an de facultate a fost bestial. Eu in general adorm foarte greu si aud orice zgomot. Eram atat de obosita in primul an incat adormeam cu muzica, cu lumina aprinsa si cu colega de camera tastand pe calculator. Daca ar fi sa o iau de la capat, as face-o tot acolo, cu aceleasi certuri cu aceleasi barfe fata de ceilalti colegi de apartament. Fiind doua fete bineinteles barfeam. Orice, pe oricine. A fost frumos. Recomand tuturor sa stea cu cineva in gazda, in nici un caz singuri intr-o garsoniera. Astfel putem vedea cum convietuim cu alta persoana, daca acceptam si tabieturile fiecaruia. Chiar daca fiecare persoana este diferita si fiecare are ticurile si tabieturile sale, convieturirea cu cineva, indiferent daca este femeie sau barbat iti spune foarte multe despre tine.
Daca poti sa-l accepti pe cel de langa tine asa cum e, fara sa-l schimbi. Unele schimbari sunt bune, in genul nu mai fuma in camera, dar atat.

Facultatea in camin sau in chirie cu coleg de camera de ajuta sa devii cineva. Te invata sa accepti, sa astepti pe ceilalti, iti dai seama ca nu esti buricul pamantului. Realizezi ca trebuie sa te trezesti intotdeauna inaintea colegei de apartament, astfel risti sa nu ajungi la cursuri. Sau preferi intotdeauna sa faci baie prima, deoarece imediat termini si  nu stau cate 2 ore. Ne definim ca persoane, ca oameni.

Cele mai interesante 10 lucruri despre Franta

Franta ocupa primul loc in randul celor mai vizitate tari din Europa si din lume, beneficiind anual de peste 70 de milioane de turisti. Franta este cunoscuta nu doar pentru bucataria deosebita, ci si pentru vinurile de expectie, ea fiind cel mai mare producator de vinuri din lume.

Cei care sunt atrasi de Franta si de locurile mirifice ale acesteia, pot afla mai multe in cele ce urmeaza. Curiozitati legate de Franta, tara cu cea mai mare suprafata din Europa (20% din teritoriul Frantei este in afara Europei):

  • Franta detine cel mai inalt pod din lume. Viaductul Millau traverseaza valea Tarn si asigura continuitatea autostrazilor A75 si A71 intre Paris si Béziers. Cel mai inalt pilon se ridica pana la 343 m cu tot cu catarg;
  • Francezii au castigat cele mai multe premii Nobel pentru literatura;
  • Unul sau mai multe saruturi pe obraz reprezinta cea mai des intalnita formula de salut in randul francezilor (chiar si intre barbati). Numarul de saruturi variaza in functie de regiune: 1 in Bretania, 4 in Paris si 5 in Corsica;
  • Franta este principalul producator de electricitate nucleara din lume;
  • Traditia decorarii pomului de Craciun a inceput in partea de Est a Frantei, inainte fiind decorat doar cu fructe si flori;
  • In Franta este legal sa te sa te casatoresti cu o persoana moarta. Codul Civil francez permite sefului statului sa autorizeze casatoria postuma in cazuri rare. Ultimul caz inregistrat a fost in 2008, cand un pictor de 68 de ani s-a casatorit cu fosta sa partenera de viata, care murise in urma cu 4 ani;
  • In Franta exista peste 300 de feluri de branza;
  • Cetateanul francez de rand mananca in medie 500 de melci pe an;
  • In Franta berea este considerata o bautura de lux, dedicata ocaziilor speciale, in timp ce vinul este servit la aproape fiecare masa;
  • Peste 20% din romani cunosc tainele limbii franceze si au abilitatile necesare pentru a desfasura servicii de traduceri franceza (traduceri in si din franceza), nivel avansat.

Paza lui Cerber

Printre monstrii nascuti din perechea de cosmar a mitologiei greecesti Typhon si Echidna, se numara si cainele Cerber. Infatisarea lui cumplita - un trup cu trei capete (o suta sau cincizeci, in unele variante), coada cu serpi vii si coada de taratoare inspaimantau si pe zei. Singurul care l-a acceptat a fost intunecatul Hades. El 1-a pus de straja la portile Infernului ca sa infricoseze orice pamantean care ar fi indraznit sa se apropie de imparatia beznei, lasand numai umbrele celor morti sa intre, dar niciodata sa iasa.

Ghemul de serpi de pe spatele lui Cerber suiera gonindu-i pe cutezatorii eroi de altadata, iar capetele sale pandeau cu ochi hipnotici si guri flamande. Numele lui era invocat de oameni pentru blesteme grele si pentru trimiterea blestemelor asupra dusmanilor. Nimic nu-1 putea indupleca pe Cerber sa slabeasca veghea terorizanta, nu obosea vreodata, era intruchiparea groazei pe doua taramuri.
Numai de doua ori imaginatia oamenilor a facut ca aceasta groaznica alcatuire sa cedeze sau sa fie invinsa: o data, de Heracles, prin forta, a doua oara, prin arta neintrecutului cantaret Orfeu, venit in Infern dupa frumoasa Euridice. Altfel, prezenta lui Cerber seamana cu o condamnare irevocabila, cainele monstru pazind hotarul imaginar dintre viata si moarte. Neinduplecarea si incoruptibilitatea lui Cerber corespunde realitatii constatate de oameni: nerevenirea nimanui din imperiul mortii.

Paza lui Cerber este formula pentru supravegherea cuiva de catre cineva, a carui vigilenta este descurajanta, implacabila, imposibil de evitat.

Nunta si alegerea invitatiilor

Nunta este cel mai important eveniment din viata unui cuplu, nunta reprezinta daruire neconditionata, reprezinta unire, dar si declaratia unei iubiri vesnice. Iar atunci cand faci pasul cel mare, cand urmeaza sa iti ceri aleasa in casatorie, sa ii oferi inelul ca si declaratie suprema a iubirii tale, poti sa spui ca incepe goana dupa nunta.

Si spunem asta deoarece numai din momentul in care inelul a fost acceptat se pot pune bazele unei nunti iar aceasta incepe fie cu surle si trambite - fie in liniste deplina. Oricum ar incepe, organizarea unei nunti reprezinta in toate cazurile o bucurie si abia la final iti dai seama ca nu a fost deloc un chin, ci o maxima placere pe care ai vrea sa o ai mereu, sa nu se termine niciodata. Organizarea unei nunti incepe cu alegerea locului in care se va tine petrecerea, cu alegerea bisericii, cu alegerea locului in care se va tine cununia civila asta in cazul in care primaria permite si alegerea unei alte locatii, inafara de primaria propriu zisa, iar dupa ce ai stabilit toate acestea impreuna cu cel de langa tine poti sa incepi si cu micile detalii iar acestea tin de meniu, de invitatii, de muzica si de marturii, de aranjarea salii si de echipamentul folosit pentru muzica si multe altele. Cand vine vorba despre invitatii un pont bun este sa alegi invitatii pentru nunta natalishop, acestea fiind cu siguranta pe gustul oricarei perechi.

Indiferent ca este vorba de ceva mai simplu sau ca vrei ceva mai cu fast, ca doresti invitatii clasice sau ai preferinte mai extravagante, cert este ca le vei gasi pe toate intr-un singur loc. Si avand in vedere ca arta ne incurajeaza tot mai mult iar artistii din domeniu vin in ajutorul clientilor, cu siguranta veti gasi modelele ideale de invitatii pentru nunta natalieshop.

In singuratate...



I wanna meet a friend
In a bar tonight
The evening is long
So long I hardly move
A can in my hand
A picture in my mind
A voice I need to hear,
A laugh I need to show
We're lonely, babe
In a boat, again

I need to see a friend tonight
Or see the people in a bar
I wish they could not see me at all
How I wish I could describe their pain
Or my pain

The mystic light, the choir of smoke
The smell of wood, the pose, the joke
The dirty little world inside
That needs to come out
Needs to come out
I wanna meet a friend
In a bar tonight
The evening is long
If only I had that strength
To see those people,
All so lonely as me

All so lonely,
All so lonely as me

Book a car in Timisoara

Se intampla de multe ori, si nu numai persoanelor straine, sa vina cu avionul sau sa ajunga in orasul Timisoara si sa aiba nevoie de un automobil. Avand in vedere ca daca alegi sa mergi cu taxiul, nu numai ca trebuie sa stai la dispozitia soferului si sa ii tolerezi si prezenta, insa de multe ori trebuie sa pierzi si timp pe rute ocolitoare alese de taximetrist sau - cea mai rea parte - pierzi o gramada de bani si trebuie sa mai ai si grija comenzilor la dispecerat cu cel putin cinci minute inainte de a pleca de acasa.

Asadar, serviciul book a car in Timisoara va sta la dispozitie online, trebuie doar sa tastezi in google ce ai nevoie si sa fii receptiv la rezultate. Cea mai buna varianta de a te deplasa in interes de afaceri sau in interes personal este desigur cu o masina personala, iar daca nu detii una pentru ca nu ai avut posibilitatea sa ajungi cu masina ta in orasul in care trebuie sa ajungi, ori nu ai o masina personala sau a ta s-a stricat, poti sa apelezi la book a car in Timisoara de exemplu, daca acolo iti este destinatia. Unele companii au oferte destul de bune si mai ales daca trebuie sa fii preluat de la aeroport, trebuie numai sa comunici ora si data si vei avea o masina la dispozitie exact atunci cand iti doresti si cand ai nevoie.

Avantajele deplasarii cu o masina nici nu mai necesita mentionare, mai ales ca toata lumea a trecut prin experienta mijloacelor de transport in comun, si a observat ca nu este tocmai placerea numarul unu. Iar daca tot nimeresti la ora de varf si esti intr-o masina personala sau inchiriata - macar nu esti obligat sa stai in picioare, in aglomeratie sau in caldura.

Elie Saab - Colectie primavara - vara 2014

Enjoy!