Ce este Expert Instal Group

In casa mereu e nevoie de tot felul de reparati si de materie prima care sa vina in ajutorul imbunatatirilor conditiilor in care traim. Oricat de mult am nega acest lucru, se pare ca e imposibil sa nu vrem un apartament mai luxos sau ceva mai frumos, fata de ce are vecinul, cum se zice, iar daca avem ceva mai bun fata de prezent, cu siguranta vrem in viitorul apropiat ceva si mai bun. 

Expert Instal Group va ajuta sa traiti in conditii bune, sa aveti parte de confort si de toate elementele constituente ale unei vieti comode in propria casa. Expert Instal Group este nu numai o firma insa si un grup de profesionisti. Aici aveti sansa sa achizitionati apometre de calitate, aer conditionat, boilere de orice volum, calorifere, puffere, convectoare electrice, centrale pe gaz sau centrale electrice, cat si centrale pe combustibil solid, pompe, filtre pentru instalatii, hidrofoare, termostate si multe altele. Desigur ca livrarea se poate face la nivel national intr-un timp ce poate varia, cel mai scurt fiind de 24 de ore, iar atunci cand  sunteti prea departe de sediu, livrarea se poate face pana in 30 de zile. Pentru comenzi puteti sa va informati direct de pe pagina centrale-ieftine - expert instal group, unde veti gasi foarte multe produse care cu siguranta va vor veni in ajutor. In cazul in care produsul comandat nu corespunde nevoilor solicitantului, puteti cu siguranta sa beneficiati si de garantia de retur, insa in momentul in care primiti produsul comandat sa pastrati certificatul de garantie cat si factura. 

Sediul este in soseaua Mihai Bravu, in Bucuresti, unde puteti depune si cererile de retur in cazul in care este nevoie, dar puteti ridica si comenzile. Pentru alte detalii, puteti sa consultati site-ul cat si consilierii care va vor raspunde la numerele de telefon afisate pe site.

Tapet si fototapet pe Trendexpert

Locuinta reprezinta pentru toti oamenii un spatiu de relaxare cat si un spatiu in care trebuie sa se simta in largul lor. Cea mai buna varianta insa de a ajunge la acest nivel este sa apelezi la decoratiuni interioare nu tocmai sofisticate, ele pot fi si simple, dupa propriul gust, insa si extravagante. Totusi poti atasa intr-o camera tapet si fototapet numai in cazul in care vrei ceva mai incarcat, desi si aici putem apela la modestie. 

Fototapetul poate sa centreze numai cateva lucruri esentiale si in plus el are cateva atuuri si anume faptul ca protejeaza mai bine peretii, este mai usor de aplicat si costurile sunt relativ reduse. Tapetele in general tin destul de mult, au o viata lunga, iar exemple mutiple cat si idei de decoare a incaperilor casei dvs puteti gasi numai trendexpert.ro. Desigur ca si aici preturile difera foarte mult in functie de modelul tapetului sau a fototapetului, cat si in functie de calitatea sa. Totusi varietatea si complexitatea va stau la dispozitie, iar echipa noastra va ofera mai multe modele precum: exemplare cu figuri geometrice, exemplare cu persoanje din desene animate pentru camera copiilor, modele de tapet si fototapet cu flori, cu peisaje din natura sau cu animale, cu diverse activitati sau obiecte tipice pentru bucatarii sau baie si multe altele. In plus beneficiati si de o larga gama de stickere care va stau la dispozitie pentru decorarea holurilor sau chiar si a camerelor. Desigur pentru cei care au o disponibilitate financiara mai mare, se pot face si oferte cu produse de lux, cu o calitate net superioara fata de alte produse, insa care necesita si o atentie mai amanuntita. 

Oricare ar fi insa alegerea pe care o faceti, cert este ca puteti sa va infumusetati casa intr-un stil unic si sa o faceti sa straluceasca.

Jurnalul unui extraterestru – poveste inventata de o minte creata

17 iunie 4513

Ultima noastra aventura pe planeta Pamant a fost mai ciudata. Am aterizat langa una dintre rutele de deplasare ale umanoizilor, in toiul noptii, ca sa culegem cateva plante. Dar niste femele de umanoizi ne-au cules pe noi. Si-au oprit nava patrata langa nava noastra si au iesit din ea 5 femele bine-facute, dar foarte rapide. In cateva minute ne-am trezit pe nava lor, stransi bine de catre pamantence. Am ajuns repede la cuibul lor, unde ne-au invelit in tesaturi colorate si ne-au tinut prizonieri mai bine de 3 luni. Cand am reusit sa evadam si sa ajungem la nava noastra, am jurat sa nu revenim pe aceasta planeta.

Blugii, mereu la moda!

Ii vedem in orice tinuta, fie ea sport, casual, office sau eleganta. Ei sunt pentru toti dintre noi piesele vestimentare ce nu au inlocuitor. Practici si comozi, disponibili in numeroase modele, usor de intretinut si usor de asortat, blugii sunt, fara doar si poate, cea mai comuna piesa vestimentara, insa si cea mai indragita, mai ales in randul reprezentantelor sexului frumos.

Nu cred ca exista cineva care sa aibe, in garderoba, o pereche de blugi. Desi ii purtam cu placere si in fiecare zi, nu ne-am intrebat niciodata cand si unde a aparut prima pereche de blugi. Ei bine, pentru prima data, blugii au aparut in Genova, in epoca asa numitelor republici maritime; blugii erau destinati celor care isi petreceau cea mai mare parte a timpului in largul marilor. In acea perioada, blugii erau considerati “uniforma” lupilor de mare.

Treptat, datorita rezistentei, oricare ar fi conditiile de utilizare, blugii au fost considerati ca fiind parte integranta din uniforma minerilor. Ulterior, moda blugilor s-a impus la nivel mondial, devenit un accesoriu vestimentar folosit de mic cu mare. Culoarea materialului din care sunt confectionati blugii este cu precadere albastrul de diferite nuante, in functie de gradul de prespalare. Modelele insa sunt, astazi, dintre cele mai variate si mai deosebite, pentru ca, este absolut important, sa se mentina o linie constanta a trendului.

Un lucru este cert: daca exista ceva ce nu lipseste din garderoba fiecaruia dintre noi, indiferent ca sunt scurti, lungi, evazati sau stramti pe picior, acestia sunt blugii. S-a facut un studiu in urma caruia s-a constatat ca o domnisoara detine, in medie, peste cinci perechi de blugi.

Comoditatea si eleganta transforma blugii in piese de vestimentatie de top, indiferent de varsta si sex. Blugii sunt purtati aproape zi de zi, indiferent de anotimp, pentru ca sunt extrem de simplu de asortat, ceea ce-i face sa nu fie niciodata demodati.

Daca in materie de blugi de dama exista modele dintre cele mai variate, barbatii merg pe modelul clasic purtat si cu ani in urma. Fie ca sunt purtati de femei sau de barbati, blugii au farmecul lor aparte.

Certurile in familie

Atunci cand in familie exista multe certuri, copiii nu cres niciodata sanatosi si siguri pe ei. isi vor pune mereu intrebari, se vor gandi mereu daca ei sunt de vina pentru ceva ce s-a intamplat sau daca ar fi putut schimba cu ceva viata lor de acum si a parintilor daca nu s-ar fi nascut.

Parintii nu isi dau seama de multe ori ca atunci cand se cearta singurul care are de suferit e copilul. Am participat la scene groaznice de tipete si ruletel la care era de fata si un copil sau poate chiar doi.  Micutul se uita descumpanit si la mama si la tata si se intreba ce se intampla oare. Am mai vazut si femei stand cu copilul in brate si tipand ca nebunele in timp ce sunt lovite de soti. Cea mai groaznica scena, la care sunt supusi multi copii, este insa cea in care ambii parinti se injura. Acesti parinti, care se numesc astfel numai pentru ca au creat un copil impreuna, nu sunt nici de departe  ceea ce ar trebuie sa fie.  Ei nu fac decat sa  distriuga din bucuria micutului, sa ii ucida spiritul pur si nevinovat. Nu isi dau seama ca atunci cand unul dintre parinti tipa la celalalt, in capul copilului se deruleaza o intreaga tragedie chiar daca nu are nici doi ani si nu intelege exact care e treaba. certurile in familie nu ar trebui sa existe. Se presupune ca suntem fiinte rationale si ca ne casatorim din iubire, ca intemeiem o familie din iubire, avand totodata si capacitatea de a ierta greselile celui de langa noi sau de a  accepta defectele sale, tinand sema ca intai de toate le constientizam pe ale noastre. Insa “familiile moderne” din ziua de azi, uita de cele mai multe ori pe ce principii si-au construit familia.  Uita de orice norme morale si de cel mai trist lucru e ca uita de rodul iubirii lor - copilul care nu are nici o vina ca a fost adus pe lumea asta ca asiste la razboaie intre doi oameni, zilnic, poate…

Am fost de multe ori martora certurilor intr-o familie de apropiati. Singururl lucru la care ma gandeam era ca nu au macar bunul simt de a-si rezolva conflictele in doi, cat si fara spectatori. Apoi cand am facut fata celei mici, care nutre de disperare si de uimire, avand ochii in lacrimi am si uitat ca de fapt eu eram cea lezata sau cel putin ma simteam asa la inceput. Problema cea mai mare e ca nu ai cum sa intervii, nu ai cum sa  ceri impacare, deoarece problema nu porneste de la tine. Unii oameni sunt pur si simplu incapatanati si nu vor sa accepte realitatea si anume aceea ca nu exista motiv de cearta. Am auzit tipete de genul: “iar  ai cheltuit banii aiurea “ sau  de genul “nimic nu faci “  dar oare se gandeste vreunul ca acestea sunt simple porcarii care nu merita nici macar semnalate dar  bagate in seama in zadar si duse la extrem?! Am incercat sa intervin dar in momentul in care o faci oamenii te privesc ca pe un dusman deoarece tu nu ai de ce sa te bagi in viata lor si esti un  nimeni pentru familia lor. Totusi daca nu zici nimic te acuza de nepasare. Cu acest gen de oameni oricum ai da-o tot nu ai reusi-o.

Cert este ca trebuie sa ii faci sa inteleaga cumva ca in fata unui copil nu se tipa ci cu atat mai mult in fata unui copil nu injuri. Desigur ca acest gen de parinti  vad ca unica metoda de  supune a copiilor fie cearta extrema fie chiar si bataia ceea ce e deosebit de tragic.