Haine la moda si la preturi mici

Cine nu vrea sa fie la moda si cine nu vrea sa aiba parte de cele mai bune preturi mai ales in preajma sarbatorilor, cand sezonul rece devine tot mai rece iar cheltuielile devin tot mai mari?! Desigur ca de cele mai multe ori alegem sa cutreieram magazinele in lung si in lat si sa pierdem zile multe prin oras ca sa ne putem gasi cele mai potrivite haine la cele mai potrivite preturi, si de multe ori ne intoarcem acasa cu mahnire mare ca nu am reusit sa gasim ce ne doream.

Totusi uitam ca avem mai multe variante de a face cumparaturi de orice tip ar fi ele si din acest motiv riscam sa si regretam multe alegeri. Iata ca in prezent, in plin avans al tehnoligiei, hainele sunt si ele comercializate online iar  piata de desfacere este tot mai variata, preturile competitive si alegerile incredibil de vaste. Daca insa ne lovim de impedimentul numit “buget redus” un lucru trebuie mentionat si anume: reducerile colosale sunt aproape de orice om dornic sa achizitioneze la pret mic si calitate excelenta. Daca sunteti in pana de idei si nu stiti ce anume sa cautati online pentru achizitie, atunci, in cazul in care va referiti la articole vestimentare, la haine ieftine si la accesorii pe masura, reducerihaine.ro este locul in care veti gasi absolut orice aveti nevoie. Hainele la moda si preturile scazute nu vor mai reprezenta un ideal, ci un tel atins al fiecarei persoane. 

Indiferent ca faci parte din breasla celor puternici, deci a barbatilor sau a celor rafinati si firavi, deci a femeilor, trebuie sa fii tot timpul in pas cu moda si sa ai grija de tine, mai ales ca  prin intermediul tinutei pe care o adopti te reprezinti singur si esti caracterizat de cei din jur.

Insolenta de call-center

Poate nu stiati, dar toti abonatii Romtelecom sunt meteorologi amatori. Aia care au internet si televiziune de la strasnica companie pot sa prevada starea vremii cu cel putin 24h inainte. Si, mama lor de nerecunoscatori! Unul nu e multumit de acest serviciu gratuit oferit de Romtelecom!

Pentru nefericitii abonati pe la alte companii, sa va spun cum sta treaba: netul si TV-ul de la Romtelecom sunt atat de simtitoare incat cu minim 24h inainte pot sa se intrerupa la fiecare adiere de vant, ploaie, ninsoare ori vreme buna. Deci stii mereu cum va fi vremea! Te uiti linistit la emisiunea preferata intr-o dupa-amiaza si pac! Nu mai are Dolce semnal – e clar ca o sa ploua. Nu conteaza ca afara este soare si nu adie un fulg de pe o vrabie, cu siguranta o sa ploua in viitor. Interesant e ca Romtelecomul nu greseste niciodata prognoza: cand nu mai are semnal, precis se schimba vremea... in urmatoarea saptamana.

Dar nu despre fericirea serviciului gratuit vreau sa discut, ci despre inexistenta serviciilor pe care le platim. Ahaaa! Da, atunci cand ploua, ninge, bate vantul, bate soarele, pe abonati ii bate lipsa internetului, respectiv cablului. Si nu ma leg de telefon, ca ala merge pe orice vreme, cu o singura exceptie: Anul Nou. Atunci ti se aminteste ca a existat o vreme cand aveai cuplaj, o vreme cand exista centralista si un bruiaj care se auzea pana la vecini. Dar fiind vorba despre o singura noapte pe an, este perfect acceptabil sa nu mearga serviciul de telefonie.

Iar am deviat, iar ma intorc: cand trec orele de cand nu merge Dolcele, dupa ce ai terminat toata treaba casnica din casa si balcon, ai facut tot ce nu mai facusesi de cand te-ai mutat in apartament, eventual ai dat o tura si pe la vecina vaduva de la 5 sa-i repari si ei una-alta, te apuca nervii si suni la Deranjamente. Daca esti norocos, iti raspunde cineva dupa 1-2 ore (exact cand gasisesi cuvantul ala greu la rebus!). Daca nu, te apuci si cauti alt numar de telefon de la Romtelecom pe internet, daca iti merge, sau pe la prieteni, care te injura de toate rudele ca ii pui sa caute.

Intr-un final, faci rost de telefonul respectiv, iti mai si raspunde si incepe circul. Cand faci pe smecherul cum am facut eu si suni la contractare servicii noi pentru cei care inca nu sunt clienti Romtelecom iti raspunde o fatuca in maxim 30 de secunde. Redau savuroasa discutie:

    (pe un ton dulce, o auzeam zambind) Buna ziua, sunt Ana, cu ce va pot ajuta?

    Am un deranjament...

    (pe ton deranjat, mai sa ma ia la bataie) Pai si ce vreti de la mine?

    Sa-mi faceti legatura cu Departamentul Deranjamente, ca nu raspunde nimeni de cateva ore.

    Ai nu zau?! Da' ce mai vreti?

    Vroiam sa-mi upgradez si abonamentul la internet, dar cred ca sunteti ocupata...

    (iarasi e mieroasa) Desigur! Avem...

    Intai sa ne ocupam de deranjament, va rog.

    (trece iar la tonul rastit) Nu se poate!

    Aham...

    Zi cine-i titular?

    Cine vezi pe ecran este titular, ca m-am autentificat la inceputul apelului.

    Mda...Ai factura neplatita, d-aia nu merge!

    Adica m-ati deconectat fara preaviz pentru factura emisa luna asta?

    Da! Aaa, nu... Nu, nu!

    Bun, asa ziceam si eu, fa-mi legatura cu Deranjamente.

    (dupa 2 minute) Nu raspunde!

    Stiu! Fa-mi te rog o reclamatie scrisa.

    S-a inregistrat apelul, nu e nevoie...

    Spune-mi numarul de inregistrare!

Pai dar... stai un pic... (o aud cum tasteaza: abia acum imi completeaza o reclamatie scrisa, apoi imi da un numar de inregistrare)
 
Bun! Anuto, ne mai auzim azi daca tot nu-mi merge televizorul. Si sper sa inveti pronumele personal de politete pana atunci, ca eu sunt clientul vostru platitor si bluzita aia de 13 lei de pe tine e platita din banii mei. Haidi pa!

Mutenia Ancutei cea Insolenta mi-a dat de inteles ca apelul meu si-a atins scopul si am reusit sa-mi rezervez un loc pe agenda incarcata a uneia dintre echipele trimise pe teren. Atunci cand erau mici...